Opony i felgi do Golfa MK III i Vento
Opony i felgi do Golfa mk3 i Vento
golfgolf123 przy skręcaniu powinno trzeć o nadkola, a na wybojach będzie do błotników dobijało, a po za tym okropnie to bedzie na serii wyglądało
Klajtekkk21 słuchaj ludzie tu na forum latali na 9j z przodu et 15.. dla mnie to troche przesada tak jak u mnie było na tych 8j et 20 było ok, bo wystawało ale nie jakoś strasznie mocno, można próbować te 8,5j z 185/35 17 najwyżej wypchniesz delikatnie przednie błotniki albo większy negatyw zrobisz, zresztą musisz policzyć kalkulatorami jak to wyjdzie bo ja nie miałem takich kół więc ciężko mi powiedzieć na 100%
Klajtekkk21 słuchaj ludzie tu na forum latali na 9j z przodu et 15.. dla mnie to troche przesada tak jak u mnie było na tych 8j et 20 było ok, bo wystawało ale nie jakoś strasznie mocno, można próbować te 8,5j z 185/35 17 najwyżej wypchniesz delikatnie przednie błotniki albo większy negatyw zrobisz, zresztą musisz policzyć kalkulatorami jak to wyjdzie bo ja nie miałem takich kół więc ciężko mi powiedzieć na 100%
-
- Nowicjusz
Re: Opony i felgi do Golfa mk3 i Vento
Klajtekkk21 słuchaj ludzie tu na forum latali na 9j z przodu et 15.. dla mnie to troche przesada tak jak u mnie było na tych 8j et 20 było ok, bo wystawało ale nie jakoś strasznie mocno, można próbować te 8,5j z 185/35 17 najwyżej wypchniesz delikatnie przednie błotniki albo większy negatyw zrobisz, zresztą musisz policzyć kalkulatorami jak to wyjdzie bo ja nie miałem takich kół więc ciężko mi powiedzieć na 100%[/quote]
Bardzo ci dziekuje za pomoc
zamawiam 4x 8.5J
pozdro
Bardzo ci dziekuje za pomoc
zamawiam 4x 8.5J
pozdro
Witam chciałbym się dowiedzieć czy wsadzę do golfa felgi z oponami 205/50/16 ET50 7,5J auto ma -40. Pozdrawiam!
dudiZ, Et troche nie te bo coś koło 35 powinno być, no i za dużo opony, wsadzić do bagażnika to na pewno można ale czy na tym jeździć to nie wiem
-
- Ma gadane
- Auto: VW Golf 4
- Silnik: 1,8
Brock b1 ??
BROCK B1 - tył - 16 x 9 et 15 i przód 16 x 7,5 et 25 - pytanie bedzie wystawało, jak tak to dużo ?? ?? Ma ktoś taki zestaw felg ??
Co do opon to kwestia otwarta bo jeszcze są do zakupienia...
Co do opon to kwestia otwarta bo jeszcze są do zakupienia...
Funpage : Instagram - vw_mk4_gti_270hp_by_pablo_
VWGTPABLO, tył bedzie wystawać, przód na równi powinien być, obadaj kilka osób na forum ma borbety A z takimi parametrami
-
- Ma gadane
- Auto: VW Golf 4
- Silnik: 1,8
Dzięki za info...dziś gadałem z kolegą który ma identyczne felgi i powiedział że przod wlasnie ok a tył delikatnie wrecz niezauwazalnie wystawac bedzie... Wiec raczej decyduje sie na zakup takich felg...PozdrawiamWesley pisze:VWGTPABLO, tył bedzie wystawać, przód na równi powinien być, obadaj kilka osób na forum ma borbety A z takimi parametrami
Funpage : Instagram - vw_mk4_gti_270hp_by_pablo_
- marusiek1992
- Mały gagatek
witam Panowie. Może mi ktos doradzić, czy wejdzie to do golfa III? http://allegro.pl/show_item.php?item=3176652961" onclick="window.open(this.href);return false;
bedzie obcierac??
bedzie obcierac??
SBL GRUPA ŚLĄSK
- lavirant93
- Mały gagatek
9j et15 16' opona 205/45 + gwint mts , wejdzie do vento ?
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17337054" onclick="window.open(this.href);return false;
VWGTPABLO, zależy jaka masz belke, jak tą co ja miałem to dość mocno będzie wystawało :Wink:
marusiek1992, napisz jaki masz zawias i obniżenie bo bez tego cieżko coś napisać
lavirant93, przód nie ma bata że wejdzie, chyba że na kozie podniesionej bedziesz latać a i tak bedzie tarło
marusiek1992, napisz jaki masz zawias i obniżenie bo bez tego cieżko coś napisać
lavirant93, przód nie ma bata że wejdzie, chyba że na kozie podniesionej bedziesz latać a i tak bedzie tarło
- marusiek1992
- Mały gagatek
Wesley, wlasnie zamierzam cos zakupić. aktualnie ma seryjne. ciekną mi amorki z przodu... i wlasnie nw co kupic
SBL GRUPA ŚLĄSK
marusiek1992, jak kupisz gwint to bedziesz musiał na przód dystanse bankowo dawać, na kicie np -60mm przód wejdzie ale z tyłu bedzie wystawało i tarło
- lavirant93
- Mały gagatek
tylko tył taki , przód 7,5 jest : )
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17337054" onclick="window.open(this.href);return false;
lavirant93, ranty z tyłu muszą na bank być zagięte, będzie wystawać i za nisko nie zejdziesz, zakładaj 205/40 lepiej