Naklejany rant ?
- Młody Golfiarz
- Vag Nysa
Naklejany rant ?
Witam
Felgi o których mowa to ABT Sports Line, dwuczęściowa, ET 32, 17 cali 8J.
Kupiłem je jako używane idzie zima więc chciałbym je przygotować na następny sezon.
Rant w jednej feldze jest mocno zniszczony co widać na poniższej fotce :
Od góry można zauważyć że on się odkleja, jakbym mocniej pociągnął to zerwałbym cała obręcz. Można kupić gdzieś taki rant czy co z tym zrobić ?
Na google wpisuje różnie i nic nie mogę znaleźć w tym temacie. Proszę o pomoc lub podpowiedź .
PozdraVWiam
Felgi o których mowa to ABT Sports Line, dwuczęściowa, ET 32, 17 cali 8J.
Kupiłem je jako używane idzie zima więc chciałbym je przygotować na następny sezon.
Rant w jednej feldze jest mocno zniszczony co widać na poniższej fotce :
Od góry można zauważyć że on się odkleja, jakbym mocniej pociągnął to zerwałbym cała obręcz. Można kupić gdzieś taki rant czy co z tym zrobić ?
Na google wpisuje różnie i nic nie mogę znaleźć w tym temacie. Proszę o pomoc lub podpowiedź .
PozdraVWiam
Naklejany rant ?
zapomnij, zerwij to co jest i wypoleruj aluMłody Golfiarz pisze:Można kupić gdzieś taki rant
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
- Młody Golfiarz
- Vag Nysa
Naklejany rant ?
Stalu, dzięki bardzo tak więc zerwę wszystkie 4 i wypoleruje na lustro jestem ciekawy efektu bo ten rant pod spodem tej listwy nie jest tak śmiesznie wyprofilowany jak ta naklejka więc może być ciekawie
- Młody Golfiarz
- Vag Nysa
Naklejany rant ?
Auto ogólnie stoi cały czas czeka aż zdam prawko no może zrobiło gdzieś 1000 km na 5 imprez A felgi kupiłem od takiego dziadka który chciał je wyrzucić na złom bo nie mógł ich sprzedać i chce je całe odnowić. Tzn gwiazdy pójdą w kolor budy ranty zerwę i wypoleruje Myślę że warto bo felgi robione przez BBS-a dekielki też
Naklejany rant ?
A CO JEst pod tym rantem. Nie da się na przykład tego pomalować w kolorze pozostałej części felgi?
- Młody Golfiarz
- Vag Nysa
Naklejany rant ?
Pod rantem jest rant Jeszcze się nie brałem za to, jeden zerwę i spoleruje, mam nadzieje że nie zrobi mi się zbytnia szpara miedzy ranrem a rotorem, ciężko wyczuć jak to będzie
W sieci po wpisaniu abt old wheels znalazłem Golfa III z identycznymi felgami i innymi gadżetami ABT z tym że u mnie mam rozstawy 5x100 i 5x112
W sieci po wpisaniu abt old wheels znalazłem Golfa III z identycznymi felgami i innymi gadżetami ABT z tym że u mnie mam rozstawy 5x100 i 5x112