Potrzebna pomoc - Mogę pomóc
Kriziz, wstawione
no i pamiętajcie, jak się komuś coś "odwidzi" albo już nie może dopomagać, to dawajcie znać, komukolwiek z administracji, mod, admin itd.
no i pamiętajcie, jak się komuś coś "odwidzi" albo już nie może dopomagać, to dawajcie znać, komukolwiek z administracji, mod, admin itd.
Hejo :p Potrzebna mi pomoc w wycenie świateł do jazdy dziennej
W ogóle się nie orientuje po ile taki sprzęt "chodzi" na rynku. Na allegro nima, olx nima no poprostu nigdzie nima
Nówka, nieśmigana :p
W ogóle się nie orientuje po ile taki sprzęt "chodzi" na rynku. Na allegro nima, olx nima no poprostu nigdzie nima
Nówka, nieśmigana :p
około 150 złViruS001 pisze:po ile taki sprzęt "chodzi" na rynku
ceny różne są http://www.nokaut.pl/produkt-swiatla-do ... oC2NXw_wcB" onclick="window.open(this.href);return false;
...
Czy ktoś może mi polecić dobre auto spa? Gdzieś w okolicy Nysy. Potrzeba zabezpieczyć autko przed zimą
- Slawek_Boss
- Nowicjusz
Witam poszukuje jakiegoś warsztatu mechanika lub innego magika ktory dobrze fachowo i nie drogo mógłby wymienić w moim mk IV kolo dwumasowe z góry dzięki za pomoc pozdrawiam
- Slawek_Boss
- Nowicjusz
Fiona, dokładnie nysa i okolice ale moze byc i dalej byle by ktos podeszedl do tematu fachowo nie chcial kokosow i nie spartolil roboty no i tez by nie trzymal bog wie ile auta
ja daleko, a moje mechaniki zawalone robotą, bo czekam na miejsce w kanale do zmiany rozrządu już tydzieńSlawek_Boss pisze:Fiona, dokładnie nysa i okolice ale moze byc i dalej byle by ktos podeszedl do tematu fachowo nie chcial kokosow i nie spartolil roboty no i tez by nie trzymal bog wie ile auta
- Slawek_Boss
- Nowicjusz
Re: Potrzebna pomoc - Mogę pomóc
no wiesz czasami wartko podskoczyc gdzies dalej i zrobic porzadnie niz dac teoretycznie blizej a gorsza robota ja w opolu mam tez majstrow takich ale tez narazie roboty kupe maja a tez mial mi jeden mechanik robic ale zamkneli go hehe dzisiaj i lipaFiona pisze:ja daleko, a moje mechaniki zawalone robotą, bo czekam na miejsce w kanale do zmiany rozrządu już tydzień
Slawek_Boss, jak nic nie znajdziesz, to daj znać, jak w końcu dojadę do swoich mechaniorów, to zapytam, mam nadzieję, że do końca ferii się z nimi spotkam na wymianę rozrządu, od 7 lat u nich autko robię zawsze i nie narzekam, a robią dużo i wszelakie modele aut
- Slawek_Boss
- Nowicjusz
Fiona, ok dzięki wielki czekam na jakieś info jak byś mogla spytać jaka cena i jaki czas naprawy byłbym wdzięczny pozdrawiam Fiona,
- Utek
- Mały gagatek
- Kontakt:
Hej mamy w okolicy nysy kogoś kto tanio przyciemnia szyby ? potrzebuje tanio przyciemnić szybę w bagażniku u żony w aucie...
PawełUtek pisze: przyciemnia szyby ?
Tel.: +48 795 795 245
Ale nie wiem jak robi
Ba.........................