On już pomalowany jest w dwóch kolorach ?papamikolaj pisze:to nie mój , ja tylko go składam, ale za to mam obiecane na wiosnę się powozić
Monster Garage c.d.
Monster Garage c.d.
Ba.........................
-
- Nowicjusz
Monster Garage c.d.
tak pomalowany już jest i to od dawna, jak będzie dobrze szło to do świąt będzie poskładany i gotowy do jazdy
- Utek
- Mały gagatek
- Kontakt:
Monster Garage c.d.
Witam, mam pytanie do kolegów, potrzebuje dobrego znawce do zaadoptowania licznika z immo, kupiłem nowy licznik po jego założeniu auto odpala i gaśnie, cos tam czytałem ponoć trzeba zczytac coś tam z ECU z immo... gdzie podjechać i ile by taka usługa kosztowała ?:) ewentualnie zostawię stary licznik w rozliczeniu.
- xlsss
- Użytkownik
- Auto: MK3
- Silnik: AAZ
- Kontakt:
Monster Garage c.d.
Ostatnio robota przy okablowaniu poduszki i napinacza pasów w corsie kobity. Poduchy świeciły, z błędów wynikało, że zbyt duża rezystancja. Kostki umieszczone pod fotelami miały zbyt duże luzy i nie łączyły. Ze szwagrem przycieliśmy kable i zalutowaliśmy bezpośrednio. Poduchy już nie świecą
- xlsss
- Użytkownik
- Auto: MK3
- Silnik: AAZ
- Kontakt:
Monster Garage c.d.
Kolejna robota przy corsie. Paliła na 3 gary, wymiana świec na NGK i diagnostyka komputerowa przy okazji
Monster Garage c.d.
Też bym tak popracowałxlsss pisze:robota przy corsie
Ba.........................