No to jeszcze taniej, bo 17,5 euroszawełło pisze:Ja zapłaciłem 35 eu za dwie osoby
WCZASY - CHORWACJA !!!
Moderator: Fiona
WCZASY - CHORWACJA !!!
WCZASY - CHORWACJA !!!
Tu wam pokarzę za co tak banki kasująszawełło pisze: za przelew 70 EU do Chorwacji za rezerwację , zapłaciłem 102 zł
Opłata za komunikat SWIFT do przekazu wysłanego w obr.dewizowym 70.00EUR - 22zł
Opłata za pap. przekaz wysyłany w obr.dewizowym,70.00EUR - 30zł
Ryczałt pokrywający koszty banku zagranicznego do przekazu wysłanego w obr.dewizowym 70.00EUR - 50zł
Ba.........................
WCZASY - CHORWACJA !!!
Ponieważ temat schodzi w stronę pieniędzy dla przypomnienia o czym on jest zapodam fotkę za czym tęsknię
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
WCZASY - CHORWACJA !!!
Co to za smakołyk .....ośmiornica......taki drogiHaki pisze:Ponieważ temat schodzi w stronę pieniędzy dla przypomnienia o czym on jest zapodam fotkę za czym tęsknię
WCZASY - CHORWACJA !!!
Lignije na źaru + Oźujsko ... heheh Bongo zna i wie o czym mowa ...
WCZASY - CHORWACJA !!!
To rozumie że pychotka ...to ile EU za ten smakołykHaki pisze:Lignije na źaru + Oźujsko ... heheh Bongo zna i wie o czym mowa ...
WCZASY - CHORWACJA !!!
W przeliczeniu na złotówki - niecałe 25 zł z piwem cena z Lipca 2011 .. miejscowość Primoszten
Jak słyszę od ludzi ,że w Chorwacji wydali majątek na jedzenie to się z nich śmieję i pytam gdzie jedli ... najczęściej słyszę - nooo w restauracji na głównym deptaku etc ...
Ja mam kilka knajpek obcykanych w wąskich uliczkach = świeże jedzenie , ludzi dużo , bo taniej a widok na morze ... hmm to ,że go nie mam i ludzi patrzących się co jem --- zupełnie mi nie przeszkadza .
Jak słyszę od ludzi ,że w Chorwacji wydali majątek na jedzenie to się z nich śmieję i pytam gdzie jedli ... najczęściej słyszę - nooo w restauracji na głównym deptaku etc ...
Ja mam kilka knajpek obcykanych w wąskich uliczkach = świeże jedzenie , ludzi dużo , bo taniej a widok na morze ... hmm to ,że go nie mam i ludzi patrzących się co jem --- zupełnie mi nie przeszkadza .
WCZASY - CHORWACJA !!!
To cenki luzikHaki pisze:niecałe 25 zł z piwem cena z Lipca 2011
bongo, dawaj mi tu namiary na fajne knajpki w BRELI
WCZASY - CHORWACJA !!!
mnie to powalało jak słyszałem rozmowy polaków dobiegające z pizzerni które mijaliśmy...Haki pisze:Jak słyszę od ludzi ,że w Chorwacji wydali majątek na jedzenie to się z nich śmieję i pytam gdzie jedli ...
Noż kurna jechać 1000km żeby pizzę wpie*****ć ?!?
Haki, smaka narobiłeś...
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128
WCZASY - CHORWACJA !!!
Smaka wam dopiero narobię
jutro zapodam Ciekawsze fotki
jutro zapodam Ciekawsze fotki
WCZASY - CHORWACJA !!!
Co do knajpek, miałem dwie w obrębie naszej plaży, jedna tylko do drinków, w drugiej można było porządnie zjeść za stosunkowo niewielkie pieniądze
A co do pieniędzy, nie ma absolutnie sensu przeliczać na złotówki, w przeciwnym razie byś nic nie kupił
Ja za dwa tygodnie rozwaliłem na pierdoły coś koło 4000 Kuna, łącznie z wycieczką do Mostaru, całodniowym rejsem stateczkiem po trzech okolicznych wyspach. Specjalnie nie oszczędzałem, ot, kupowałem to na co miałem ochotę, czyli głównie piwo, bo moje 50 żuberków skończyło się po 5 dniach niecałych Dużo kasy idzie też na picie, lody dla dziecka i pamiątki
Szczególnie polecam Mostar, robi kolosalne wrażenie, tyle lat po wojnie, a ślady walk są dalej widoczne..
A co do pieniędzy, nie ma absolutnie sensu przeliczać na złotówki, w przeciwnym razie byś nic nie kupił
Ja za dwa tygodnie rozwaliłem na pierdoły coś koło 4000 Kuna, łącznie z wycieczką do Mostaru, całodniowym rejsem stateczkiem po trzech okolicznych wyspach. Specjalnie nie oszczędzałem, ot, kupowałem to na co miałem ochotę, czyli głównie piwo, bo moje 50 żuberków skończyło się po 5 dniach niecałych Dużo kasy idzie też na picie, lody dla dziecka i pamiątki
Szczególnie polecam Mostar, robi kolosalne wrażenie, tyle lat po wojnie, a ślady walk są dalej widoczne..
WCZASY - CHORWACJA !!!
No to i ja wkleję kilka fotek mojego AKL-a w Chorwacji, bo temat cosik przymiera. Od 2008 roku co roku jest w Chorwacji, na koniec sierpnia znowu chcę nim tam zajechać
Senij:
By dids76 at 2010-10-05
Gdzieś na D1 starej drodze" - zawsze z Cro tamtędy wracam:
By dids76 at 2010-10-05
Okolice Mariny:
By dids76 at 2011-07-29
Plaża w Starym Trogirze, mój AKL schowany w "krzaczorach"
By dids76 at 2011-08-01
Senij:
By dids76 at 2010-10-05
Gdzieś na D1 starej drodze" - zawsze z Cro tamtędy wracam:
By dids76 at 2010-10-05
Okolice Mariny:
By dids76 at 2011-07-29
Plaża w Starym Trogirze, mój AKL schowany w "krzaczorach"
By dids76 at 2011-08-01
WCZASY - CHORWACJA !!!
Haki pisze:Ponieważ temat schodzi w stronę pieniędzy dla przypomnienia o czym on jest zapodam fotkę za czym tęsknię
jeszcze "lignije prażene" i wcale nie taki drogiHaki pisze:Lignije na źaru + Oźujsko ... heheh Bongo zna i wie o czym mowa ...
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=79588
WCZASY - CHORWACJA !!!
Cisza w tym roku, nikt się nie wybiera? nikt nie wrócił? Ja wyjeżdżam 4 września, jadę z małym dzieckiem, ciekawe jak zniesie podróż ... dlatego wyjazd wieczorem.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=79588