zgubiona rejestracja
Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
- adrian1234792
- Mały gagatek
- Kontakt:
zgubiona rejestracja
witam zgubiłem jedną rejestracje a zmieniłem ostatnio adres zameldowania i chciałem przerejestrować auto na nowy adres czy w wydziale komunikacji przy przerejestrowaniu samochodu będą sie czepiać, że niema jednej tablicy rejestracyjnej??
- adrian1234792
- Mały gagatek
- Kontakt:
Kolego a gdzie ty wyczytałeś, że ja jeżdże bez tablicy auto sobie stało w garażu.Teraz do tych którzy mają albo będą mieli ten sam problem co ja otóż w wydziale komunikacji bez zadnego problemu pozwolą nam zarejestrować auto na nowo i nie czepiają się, że niema jednej tablicy wypisuje się tylko oświadczenie,że jeżeli ta tablica się znajdzie to trzeba ją zdać do wydziału komunikacji
- maryjan
- Gadatliwa bestia
adrian1234792, a jak ktoś własnie tankuje na Twoje konto paliwo na stacji? Lub autko zostało wykorzystane do innych celów przestępczych?
Ja na Twoim miejscu zgłosiłbym kradzież blachy na Policji i z notatką udał sie do WK. Bynajmniej jak ktoś narobi bałaanu to ty masz czyste papiery.
Pozdrawiam
Ja na Twoim miejscu zgłosiłbym kradzież blachy na Policji i z notatką udał sie do WK. Bynajmniej jak ktoś narobi bałaanu to ty masz czyste papiery.
Pozdrawiam
Dziki
- adrian1234792
- Mały gagatek
- Kontakt:
W wydziale komunikacji powiedziano, że żadnych problemów nie będe miał zostało tam wypisane oświadczenie,że jedna tablica została zgubiona bądź skradziona i jeżeli się znajdzie to trzeba oddać i dostałem nowe tablice,dowód rejestracyjny więc policja teraz nie ma u mnie co szukać jeżeli ktoś naleje na moje konto.A jeżeli miałbym mieć dalej problemy z tego powodu no to w wydziale komunikacji powinni najpierw prośić o dokument z policji, że kradzież bądź zguba została zgłoszona a takiego czegoś nie wymagali więc problemów już nie powinno być.
Ostatnio zmieniony wt lip 20, 2010 20:19 przez adrian1234792, łącznie zmieniany 1 raz.