Błąd w numerze VIN
Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
Błąd w numerze VIN
Witam kupiłem golfa 4 i nie dopatrzyłem błędu w dowodzie rejestracyjnym gdzie w numerze VIN zamiast J jest 1. W tym dowodzie jest tez wbity hak i wpisany przy nim jest ponownie VIN długopisem i jest już poprawny. Nie wiem co teraz zrobić wybieram się zarejestrować samochód ale pewnie będą problemy z tym błędem. Co o tym myślicie?
Pozdro
Pozdro
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Błąd w numerze VIN
Jest pod tym podpis kogos ? i pieczatka organu ktora zmieniala wpis ?kutwica pisze:wpisany przy nim jest ponownie VIN długopisem i jest już poprawny.
Jak jest to o nic sie nie martw bedziesz mial wpisany poprawny VIN
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"
Błąd w numerze VIN
Jest podpis i pieczątka starostwa ale to chyba jest wpisany VIN przy wbijaniu haka
Błąd w numerze VIN
No i kurcze mam jeszcze w umowie zły VIN i nie wiem czy poprawić ten błąd w umowie z 1 na J ??
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Błąd w numerze VIN
skoro jest korekta starostwa z pieczątką to w umowie powinieneś mieć oryginalny numer VIN (ten prawidłowy)
Błąd w numerze VIN
Ale czy to rzeczywiście korekta starostwa czy przy wbijaniu haka pisze się numer VIN samochodu do którego zamontowany został hak? I odziwo prawidłowy VIN
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
przy legalizowaniu haka nie wbija się nr VIN, myślę że podczas wbijania haka jednoczenie zrobioną korektę numeru nadwozia
Błąd w numerze VIN
miałem taka sama sytuacje sprawa pojdzie do wku poprzedniego (chyba ze rejestrujes w tym samym miescie czy tam wojewodztwie ) i po jakims czasie wroca papiery (u mnie to bylo 2 tygodnie ;/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=359312
MOJ GOLFIK
MOJ GOLFIK
Dzięki wielki za pomoc samochód kupiłem w tym samym województwie więc może to nie będzie tyle trwało.
Pozdro
Pozdro
Jeśli jest poprawka Vin'u w dowodzie to zero problemów - przy wydaniu nowego dowodu dla Ciebie podczas rejestracji będziesz miał poprawny VIN gdzie trzeba i sprawa wcale nie będzie Cię interesowała.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=103541