niejest ucieczka z mniejsca zdazenia babka odrazu sie nieznalazla sie nie zglosila ... czyli % tak to traktuja panowie policjanci wiem to z wlasnego doswiadczenia.NeconFighter pisze:Ucieczka z miejsca zdarzenia jest dalej ucieczką z miejsca zdarzenia, bez badania alkomatem nic jej nie zrobią. Jeżeli chodzi o nie poddanie się badaniu alkomatem to tylko w pracy moze być to uznane za jednoznacze z byciem pijanym...sieski pisze:a niemiala zarzutu oskarrzenia za jazde na podwujnym gazie? bo ucieczka z mniejsca wypadku odrazu jest tak kwalifikowana ....?
Poszukiwany wandal
Moderator: VIP
ZUNT-PERWORMANCE http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=249412
Poszukiwany wandal
No z przyjemnością jak będę w GD to się pokażę. A na razie muszę pisać doktorat bo za 10 miechów mam obronę a ja stoję w poluinterno pisze:No to super że udało się rozwiązać sprawe, a kierowcą na podwójnym gazie mówi nie, teraz się doigra. Ada wpadnij czasem na matarnie Piątek 19.30 sektor czerwony, przy ścianie my przy wejsciu VW pomorze stoi. Zapraszamy
Co do wyroku byłam na rozprawie i babka dostała 200 godzin prac na rzecz miasta i jej wyrok odwiesili 2 latka w kratkę
Jak coś interno powiedz mi jak tam dojechać bo ja w Gdańsku mieszkam dopiero 2 lata a tak to rodowita pyrka jestem mogę się pokazać po 20 września bo jestem w Glasgow i zbieram materiały na pracę jak coś to na PW:)
Był golf V jest golf 4 gti:D