Witam. To mój pierwszy kill w życiu
Ogólnie ścigant ze mnie żaden bo kompletnie nie ma czym przycisnąć, ale podjechało Audi A4 z tak głośnym wydechem, że aż mi pedały w Golfie drżały , gazował, a ja dałem się podpuścić
Prosty odcinek, od świateł do świateł, dwa pasy w jedną stronę, pas zieleni. Zielone i start. Na jedynce na chwilkę zgubiłem trakcję, ale delikatnie z przodu, dwójka jego przód w połowie mojego auta, przy 100km/h wbiłem trójkę, pociągnąłem do ok 140-150km/h, przed tym jak zacząłem hamować byłem o +/- długość golfa przed nim.
Kolega w Audi raczej zniesmaczony, ani kciuk, ani awaryjne, pojechał w siną dal..
Audi zdaje się lekko zajechane bo myślę, że bez problemu powinno mnie zrobić, a u mnie po 21 latach serii też raczej już nie ma.
MK2 107KM i A4 B5 125KM
- woyteck
- Ma gadane
- Kontakt:
MK2 107KM i A4 B5 125KM
różnica wagi+ zajechane audi
ale gratulacje,zawsze mnie cieszy jak ktoś starszym autem objeżdża takich tjunerów
ale gratulacje,zawsze mnie cieszy jak ktoś starszym autem objeżdża takich tjunerów
było MK3 1Z 116ps 284Nm - zrobiłem 130 000km bez awarii !!! auto nie do zdarcia
w oczekiwaniu na spadek cen MK6/SuperB
w oczekiwaniu na spadek cen MK6/SuperB
- marczello23
- Mały gagatek
MK2 107KM i A4 B5 125KM
1.8 w audi to nie chce jechać, i wcale nie musiało być zajechane. Ja od razu stawiałbym na golfa
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=395700" onclick="window.open(this.href);return false; (mój srebrny parch)
MK2 107KM i A4 B5 125KM
dokladnie jak kolega wyzej 1,8 w audi nie jedzie no chyba ze wersja 1,8 T bo to daje rade