MK2 ABF vs. MK2 TDI
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
MK2 ABF vs. MK2 TDI
Dzisiaj się trafił pierwszy w pełni planowany i w sumie zapowiadany wyścig z moim bardzo dobrym kolegą, zapowiadany na zasadzie kiedyś się chycimy.
No i stało się, podziałaliśmy trochę przy golfie innego kolegi, zrobiliśmy grilla, pojedliśmy, wizyta na stacji bo u mnie już rezerwa i pojechaliśmy na A1, która w niedzielę o tej porze jest bardzo pusta
Ja w moim golfie, kumpel w swoim, też MK2 tyle, że tam pomodzony TDI 90KM@165KM.
Wyścig od 50km/h do 200km/h na 3 gongi
Wynik wyścigu to totalny remis, od samego początku do samego końca ani jeden ani drugi nic nie ugrał, cały czas równo, drobne ruchy jedno auto względem drugiego wykonywało przy zmianie biegów i to wszystko. Przy 200km/h mogliśmy sobie spokojnie spojrzeć w gęby
Ja jestem niesamowicie zadowolony bo liczyłem na wp...ol
No i stało się, podziałaliśmy trochę przy golfie innego kolegi, zrobiliśmy grilla, pojedliśmy, wizyta na stacji bo u mnie już rezerwa i pojechaliśmy na A1, która w niedzielę o tej porze jest bardzo pusta
Ja w moim golfie, kumpel w swoim, też MK2 tyle, że tam pomodzony TDI 90KM@165KM.
Wyścig od 50km/h do 200km/h na 3 gongi
Wynik wyścigu to totalny remis, od samego początku do samego końca ani jeden ani drugi nic nie ugrał, cały czas równo, drobne ruchy jedno auto względem drugiego wykonywało przy zmianie biegów i to wszystko. Przy 200km/h mogliśmy sobie spokojnie spojrzeć w gęby
Ja jestem niesamowicie zadowolony bo liczyłem na wp...ol
330KM/450Nm
MK2 ABF vs. MK2 TDI
przeca agf nigdy nie miał 165KM w serii=>golf tdi nie miał 165KM a najwyżej tyle co seryjny abf dobrze kumam??
MK2 ABF vs. MK2 TDI
chodzi bardziej o 1Z-ta zrobionego ..przemlin pisze:agf
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
MK2 ABF vs. MK2 TDI
" onclick="window.open(this.href);return false;
Filmik, mało na nim widać, ale widać, że start równy, kolega z auta nagrywającego mówi "odszedł" mu, ale to dlatego, że kolega po prawej musiał więcej wachlować biegami, ja 50-150 zrobiłem na 2-3, kolega przy 150 już jechał na piątce, zyskałem na tym może 1/4 auta także nic
U mnie w teorii 150KM, o ile nic nie pozdychało, u kolegi hamowane 165KM.
Filmik, mało na nim widać, ale widać, że start równy, kolega z auta nagrywającego mówi "odszedł" mu, ale to dlatego, że kolega po prawej musiał więcej wachlować biegami, ja 50-150 zrobiłem na 2-3, kolega przy 150 już jechał na piątce, zyskałem na tym może 1/4 auta także nic
U mnie w teorii 150KM, o ile nic nie pozdychało, u kolegi hamowane 165KM.
330KM/450Nm
MK2 ABF vs. MK2 TDI
Haha Kowal nie wiedziałem że tu cos o mnie piszesz xD no ja liczylem na wygrana nie na wp...ol ale remis jest ok xD a i musze Cie niestety poprawic bo mój golf ma całe 164 kunie a nie 165 :P:P
był golf 2 1.9 TDI 164 km 398 Nm jest Bora 2.8 4-Motion :)