Nie winny żart, a tyle zajadłości i nerwów u kolegi
overrange,
Podziwiam za wytrwałości w próbowaniu udowodnienia czegoś co tak na prawdę nie ma większego znaczenia dla osób które czytają ten dział i się w nim wypowiadają
Kille są i mają być dobrą zabawa według mnie. Fajnie poczuć czasem ten dreszczyk emocji i zastrzyk adrenaliny w jakimś małym wyścigu, bo czyż nie drzemie w każdym z nas mała nutka sportowca?
No powiedźcie czy nie?
Poza tym trzeba mieć do siebie i co chyba najważniejsze do swojego auta dystans i nie traktować go jak przedłużenia własnej fujary
Bo niestety wychodzi na to, że Ty akuratnie masz z tym problem pytając się każdego czy jest zadowolny ze swoich koni pod maską
Kolega, założył temat aby nam opisać jak jego toledo wypadło w takim pojedynku (wiadomo nie równym, ale czy to oznacza że nie można spróbować?) po to by dać nam jakiś obraz możliwości tamtego auta jak i jego które chyba do aż tak słabych nie należy i co najważniejsze według mnie opisał to bez żadnych
kompleksów, które chyba niestety Ciebie trawią. On potraktował to jak dobra zabawę więc i Ty tak to potraktuj. I tylko proszę Cię nie wypisuj mi tu czy jestem zadowolony z możliwości mojego już byłego 1.8 bo mnie to mało obchodziło i obchodzi. A jak chcesz być misjonarzem motoryzacji japońskiej (ciągle to EVO
) to załóż osobny temat w dziale ogólnym, a nie psujesz komuś temat swoją upartością i brakiem chęci to otwartej dyskusji i zdrowej
DOROSŁEJ wymiany argumentów. Pozdrawiam!