Golf R20 vs. Mercedes E350 CGI
Golf R20 vs. Mercedes E350 CGI
Kowboj w nowiutkim Mercedesie dopadł mnie na ul. Poleczki, jak spokojnie i absolutnie legalnie wiozłem żonkę od lekarza.
Jedziemy w kierunku Cargo, które znane jest nam wszystkim z pewnej prostej. Już na ślimaku próbował podejść mnie bokiem (ślimak ma dwa pasy), ale się zdziwił. Przeprosiwszy żonkę, że będzie głośno przyspieszyłem na ślimaku i po zjezdzie w lewo na światła poczekałem aż się zrównamy i tak od ok. 50kmh ogień.
Młodzieniec w Meśku dusi ostro, ja nie wrzuciłem nawet sportu, żeby nie było że oszukuję. Na odcinku 200, może 300 metrów został 5 długości za mną.
Doprowadziło go do takiej furii, że musiał się wyżywać na jakiś biedakach stojących przede mną pod światłami, wcisk i opon pisk i takie klimaty, że on niby sportowiec no i że jądra ma w porzo... jak z koziej dupy rakieta (cytuję żonkę).
Żona zachrypnięta skwitowała, że mało, że cienias to jeszcze cham.
Dane:
Meś 6,8 0-100kmh, 292KM
złoś: lepiej
Jedziemy w kierunku Cargo, które znane jest nam wszystkim z pewnej prostej. Już na ślimaku próbował podejść mnie bokiem (ślimak ma dwa pasy), ale się zdziwił. Przeprosiwszy żonkę, że będzie głośno przyspieszyłem na ślimaku i po zjezdzie w lewo na światła poczekałem aż się zrównamy i tak od ok. 50kmh ogień.
Młodzieniec w Meśku dusi ostro, ja nie wrzuciłem nawet sportu, żeby nie było że oszukuję. Na odcinku 200, może 300 metrów został 5 długości za mną.
Doprowadziło go do takiej furii, że musiał się wyżywać na jakiś biedakach stojących przede mną pod światłami, wcisk i opon pisk i takie klimaty, że on niby sportowiec no i że jądra ma w porzo... jak z koziej dupy rakieta (cytuję żonkę).
Żona zachrypnięta skwitowała, że mało, że cienias to jeszcze cham.
Dane:
Meś 6,8 0-100kmh, 292KM
złoś: lepiej
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
gratuluje utarcia nosa kierowcy MB
Ostatnio zmieniony pn maja 31, 2010 22:52 przez AD6, łącznie zmieniany 1 raz.
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- silent killer
- Ma gadane
CUT! CIĘCIE! Nie wywołuj trolla z lasusilent killer pisze:zlos mały quiz - gdybyś zamiast słowa "mercedes" wstawił
Poluję na lepszą beemwejkę, ale ciągle trafiają mi się 316i z nalepką M ręcznie wycinaną z pudełka Mydła szarego
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
no i znowu URWAŁ!!!
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice