CB - pogaduchy ogólne
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Policja może sprawdzić legalność pochodzenia czegokolwiek co masz w samochodzie, tak samo, jak może na ulicy poprosić o numer IMEI Twojego telefonu komórkowego Mam nadzieję, ż teraz wiadomo o co chodzi Osobiście jeszcze nigdy nie spotkałem się z kontrolą CB, ale doszły mnie słuchy, ż jakiś misiak chciał zarekwirować komuś Unidena, ale gdy ten poprosił o pokwitowanie, niebieski szybko zrezygnował z tego zamiaru.
Ostatnio zmieniony sob kwie 25, 2009 20:46 przez k0nr4d, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygląda na to, że chciał sobie tanim kosztem załatwić podobno nielegalne radio. Mój U520 ma homologację i jest zdecydowanie bardziej zgodny z normami niż mój President Walker, który też ma homologacjęk0nr4d pisze:jakiś misiak chciał zarekwirować komuś Unidena, ale gdy ten poprosił o pokwitowanie, niebieski szybko zrezygnował z tego zamiaru.
Ostatnio zmieniony pn kwie 27, 2009 13:20 przez Chmarski, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam ekspertów,
po ostatnim mandacie zaczynam się poważnie zastanawiać nad kupnem CB, szczególnie, że w moim mieście ostatnio jest plaga przenośnych fotoradarów, nie wiem czy to jakaś akcja niebieskich czy co, ale w każdym razie nie chcę tracić kolejnych zł. Po przestudiowaniu tego działu forum przymierzam się do zestawu Uniden 520 i antenki Sirio ML145. Chcę przeznaczyć na to około 300-400zł. I teraz mam pytanie, spotkałem się z opiniami, że stare filipińskie Unideny są najlepsze, a te nówki z allegro to tylko chińska masówka, więc chcąc szukać porządnego radia za dobrą cenę powinienem szukać jakiegoś używanego U520 produkcji filipińskiej czy brać nówkę z allegro?
Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam serdecznie
po ostatnim mandacie zaczynam się poważnie zastanawiać nad kupnem CB, szczególnie, że w moim mieście ostatnio jest plaga przenośnych fotoradarów, nie wiem czy to jakaś akcja niebieskich czy co, ale w każdym razie nie chcę tracić kolejnych zł. Po przestudiowaniu tego działu forum przymierzam się do zestawu Uniden 520 i antenki Sirio ML145. Chcę przeznaczyć na to około 300-400zł. I teraz mam pytanie, spotkałem się z opiniami, że stare filipińskie Unideny są najlepsze, a te nówki z allegro to tylko chińska masówka, więc chcąc szukać porządnego radia za dobrą cenę powinienem szukać jakiegoś używanego U520 produkcji filipińskiej czy brać nówkę z allegro?
Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam serdecznie
- krzychu195
- Użytkownik
- Kontakt:
- dogu18
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja proponuje to
http://www.allegro.pl/item614806695_uwa ... _wawa.html
a przynajmniej to http://www.allegro.pl/item613623937_cb_ ... ielce.html
jeśli chodzi o magnes oczywiscie:)
ja mam na uchwycie lemm at 1000 Eagle który jest dosc tani a jakosc swietna:))
i pamietajcie ludziska w przypadku Cb długośc ma znaczenie!!!
pozdro
http://www.allegro.pl/item614806695_uwa ... _wawa.html
a przynajmniej to http://www.allegro.pl/item613623937_cb_ ... ielce.html
jeśli chodzi o magnes oczywiscie:)
ja mam na uchwycie lemm at 1000 Eagle który jest dosc tani a jakosc swietna:))
i pamietajcie ludziska w przypadku Cb długośc ma znaczenie!!!
pozdro
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
J3L3N, bardzo krótka? Jeśli nie to Presidenta Missouri. Jeśli bardzo krótka to Floridę na magnes albo Sirio Tajfun - montażowa, wygląda jak zwykła antena do radia i nie przyciąga wzroku amatorów cudzej własności
A co do Unidenów, to chińskie nie są złe Dla przeciętnego mobila różnicy w odsłuchu i nadawaniu nie będzie. Dopiero jak odkręci się obudowę, różnica pomiędzy filipińskim i chińskim radyjkiem jest widoczna
A co do Unidenów, to chińskie nie są złe Dla przeciętnego mobila różnicy w odsłuchu i nadawaniu nie będzie. Dopiero jak odkręci się obudowę, różnica pomiędzy filipińskim i chińskim radyjkiem jest widoczna
Ostatnio zmieniony sob maja 02, 2009 16:43 przez k0nr4d, łącznie zmieniany 1 raz.