radio cb uninden pro510xl problem
- janek1350
- VW MANIAK
- Kontakt:
radio cb uninden pro510xl problem
Witam wszystkich mam radio cb uninden pro510xl i dzisiaj zaczoł sie z nim mały problem ja słysze dobrze innych na radiu ale jak ja cos muwie to inni słyszą szumy piski i troche mojego głosu.Co to może być ze tak sie robi ? mi sie wydaje ze to wina gruchy
- janek1350
- VW MANIAK
- Kontakt:
[quote="Link"]radio stoi w częstotliwości ?
sprawdz swr anteny
A jak to sprawdzić
Kabel anteny wymieniałem niedawno na nowy i antene też na nową
sprawdz swr anteny
A jak to sprawdzić
Kabel anteny wymieniałem niedawno na nowy i antene też na nową
Ostatnio zmieniony pt kwie 16, 2010 18:09 przez janek1350, łącznie zmieniany 1 raz.
- janek1350
- VW MANIAK
- Kontakt:
O to bedzie kiepsko bo nie mam takich mierników. Ale wszystko było dobrze dzisiaj cos zaczeło mi szwankowac
Chyba pomysle o zakupie nowego radia bo te moje to już ponad 3lata ma a co sądzisz o radiu ALAN100 bo nad takim własnie myslałem
A może byc to np; wina złej masy na radiu ?
Chyba pomysle o zakupie nowego radia bo te moje to już ponad 3lata ma a co sądzisz o radiu ALAN100 bo nad takim własnie myslałem
A może byc to np; wina złej masy na radiu ?
Ostatnio zmieniony pt kwie 16, 2010 18:26 przez janek1350, łącznie zmieniany 2 razy.
a może... gruszka??
mój ojciec w 510 miał to samo... jemu ściągało wszystko dobrze a jak mówił to był jeden wielki pisk.. podmieniłem gruszkę od mojego 520 i ... ideał. Kupił nowy zamiennik Farun`a za 30 zł i dalej jeździ, a już chciał radio kupować inne bo to było już BEE
mój ojciec w 510 miał to samo... jemu ściągało wszystko dobrze a jak mówił to był jeden wielki pisk.. podmieniłem gruszkę od mojego 520 i ... ideał. Kupił nowy zamiennik Farun`a za 30 zł i dalej jeździ, a już chciał radio kupować inne bo to było już BEE
www.pieluszynska.pl
PARTNER OF WWW>DETAILERCENTER.PL
PARTNER OF WWW>DETAILERCENTER.PL