Antena helikalna
- wariat12233
- Ma gadane
Antena helikalna
Witam, przymierzam się to zmiany anteny na helikalną, i teraz takie pytanie: jaką wybrać i przy jakich prędkościach zaczynają świszczeć ??????
Dodam że zamontowana będzie w miejscu anteny FM w MKIV kombi
Dodam że zamontowana będzie w miejscu anteny FM w MKIV kombi
Antena helikalna
Jak ma nie być za długo, to Sirio T3-27.
A tu patent jak się pozbyć jej gwizdania:
http://www.cb-mania.pl/forum/index.php?showtopic=1076
A tu patent jak się pozbyć jej gwizdania:
http://www.cb-mania.pl/forum/index.php?showtopic=1076
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
Antena helikalna
Hej.
Ja mam zamontowaną Sirio T3-27 i gwiżdże przy 80 km/h później cichnie i znowu przy 120 km/h a dalej nie wiem bo nie miałem drogi żeby się tak rozpędzać
W ten weekend przetestuje śrubę antykradzieżową zamiast motylka- zobaczymy jakie efekty tego będą, czy cokolwiek ciszej będzie.
Widziałem już wcześniej patent który kolega Chmarski pokazał, ale jeszcze nie zdążyłem tego zrobić.
Ja mam zamontowaną Sirio T3-27 i gwiżdże przy 80 km/h później cichnie i znowu przy 120 km/h a dalej nie wiem bo nie miałem drogi żeby się tak rozpędzać
W ten weekend przetestuje śrubę antykradzieżową zamiast motylka- zobaczymy jakie efekty tego będą, czy cokolwiek ciszej będzie.
Widziałem już wcześniej patent który kolega Chmarski pokazał, ale jeszcze nie zdążyłem tego zrobić.
- wariat12233
- Ma gadane
- BENITO
- Forum Master
- Kontakt:
Antena helikalna
Ja mam taką antenę, dla mnie w ogóle nie jest dokuczliwa, inna sprawa że mk2 w ogólnie głośne są.
Powrót do korzeni, GTD to jest to.
Antena helikalna
Pomyśl ewentualnie o Sirtel Gamma II R. Ja takiej używałem u siebie, obecnie używa jej moja małżonka. Jakość bardzo dobra, żadnych problemów po 2 latach użytkowania. Z parametrów podobna do Presidenta a tańsza.
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Antena helikalna
Edit:
Sirio Delta w dachu, przy moim szerokim kapciu i tłuczeniu wszystkiego na twardym zawieszeniu nie słyszę świszczenia anteny Zbiera dużo mniej niepotrzebnych szumów i ustały zakłócenia z pomp paliwowych (w baku i pod podwoziem). Zasięgu jeszcze nie sprawdzałem, testy wkrótce.
Sirio Delta w dachu, przy moim szerokim kapciu i tłuczeniu wszystkiego na twardym zawieszeniu nie słyszę świszczenia anteny Zbiera dużo mniej niepotrzebnych szumów i ustały zakłócenia z pomp paliwowych (w baku i pod podwoziem). Zasięgu jeszcze nie sprawdzałem, testy wkrótce.