MFD1 czy MFD1 DX ?
MFD1 czy MFD1 DX ?
witam, posiadam nawigacje MFD1 lub MFD1 DX, jak je rozróżnić ? chodzi o wgranie polskiego menu.
Re: MFD1 czy MFD1 DX ?
Na nawigacji u gory masz napis: Radio Navigatio System MFD, to jest ta z DX. Jesli jest tylko Radio Navigatio System to jest bez DX.
Jeszcze musisz rozgryzc jaka masz wersje: A, B, C, D i G.
A i B sa bez DX
C, D i G sa DX
Jeszcze musisz rozgryzc jaka masz wersje: A, B, C, D i G.
A i B sa bez DX
C, D i G sa DX
MFD1 czy MFD1 DX ?
Tak tak mam napisane tam MDF czyli dx. Zeby sprawdzić jaką mam wersje navi naciskam < > i tak? Potem wybieram soft pod np model C, wypalam na cd bo dvd nie obsługuje i już według instrukcji. Dobrze myślę ?
MFD1 czy MFD1 DX ?
W przypadku wersji c i d nie ma problemu ze spolszczeniem ale przy G już cięzko znaleźć dobre oprogramowanie. Lepiej przestawić na EN i po problemie. A w mapie PL/CZ i tak masz polskiego lektora.
Ja mam dwie mfd, jedna D u mnie i druga G w lupo mojej lubej, jedna i druga spolszczylem bez najmniejszych problemow, wedlug mnie to spolszczenie do G jest inne i nawet lepsze.
1002 to D lub G
Pokaż foto naklejki z boku, na końcu będzie duża litera D lub G.
Pokaż foto naklejki z boku, na końcu będzie duża litera D lub G.
no właśnie chciałem uniknąć wyciągania navi... dużo z tym roboty ? pytam bo to nie moja navi
Jak masz klucze do wyciągania to dosłownie minutaanarkad pisze:no właśnie chciałem uniknąć wyciągania navi... dużo z tym roboty ? pytam bo to nie moja navi