Chmarski pisze:VDO - Blink, ja i BartekGib, slyszelismy dzisiaj Twoje radio z Twoim nowym mikrofonem... jak w samochodzie bedzie dawalo w polowie tak jak daje z bazy... to jest to panie POTEGA.
Czyli cisza przed burzą... Narazie jestem spokojny, nie chce sie nastawiać na wysokie progi żeby sie rozczarować.
BartekGib pisze:Będziesz zadowolony Dzisiaj był na testach u Jarka podpięty i słyszałem na 27,030. Pięęęęknie leci w miasto. Także będziesz 100 procent zadowolony.
Już sam fakt, że radyjko jest po modyfikacji daje mi sporo radości, a nie pytraj co to będzie jak odbiorę paczkę
Chmarski pisze:Nie wiem co sobie chłopak docelowo zarzuci w tę dziurę co to ją dopiero w dachu wyrżnął. A wczoraj słyszałeś dokładnie jego zestaw. Tak. Będzie miał Cherokee'go, którego mu własnie dopasowywali do radia.
Szczerze mówiąc, nie spodziewałem się aż takiej siły z tego zestawu. Ciekawe jak będzie w samochodzie. Czy nie będzie go musiał troche poograniczać...
W każdym razie nie pamiętam bym tak ich słyszał w Nieporęcie wcześniej. Nawet z "Orła" (ten Astatic stacjonarny co to stał na biurku).
Narazie przez 2 - 3 tygodnie będzie jeszcze ten lemm co go obecnie mam, potem zawita Santiago. Nie ma co owijać w bawełnę. Zestaw będzie naprawdę konkretny bo tego oczekuję od radia CB.
Mikrofon zamówiłem u Jarka Cherokke
Rano do mnie dzwonił i wyjaśnial całą sprawę jak postępy z Alanem. Kasa już do niego poleciała więc ja z nim mam sprawę załatwioną. Czekam teraz tylko na paczkę..
No i tak poza tym witam Was Panowie
Sorry że w ogóle teraz odpisuję na forum, ale sezon truskawkowy w pełni i jakoś trzeba działać, a ostatnio rzadko bywam w sieci, chyba że mam chwilę to wskoczę w telefonie na forum, ale wtedy tylko odpisuję na PW
Częściej wieczorem mnie tu spotkacie. Jak tylko doleci radio do mnie to od razu dam Wam znać tu na forum jak wrażenia
[ Dodano: 11 Cze 2010 23:51 ]
Szkoda Panowie że tak daleko ode mnie mieszkacie, bo chętnie bym sie z Wami doświadczeniami powymieniał i posłuchał waszego sprzętu
Albo teraz po modyfikacjach uda mi się dolecieć do WaWy
w końcu idzie dobra propagacja, więc kto wie
Ale jakbym dymił na WW, to dam Wam znać i moze uda sie jakiś spot raz zorganizować choć na kilka chwil
Pozdrawiam tam Was serdecznie z zachodu WLKP
[ Dodano: 13 Cze 2010 16:32 ]
Chciałem się skromnie pochwalić
że właśnie zamówiłem Santiago 1200
mam nadzieję że we wtorek kurier zapuka do mych drzwi
i od razu montaż