Jaką antenę kupić? CZYTAJ PIERWSZY POST
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Jaką antenę kupić?
Siema wszystkim.
Mam zamiar kupić antenę do swojego TTI 880. Aktualnie posiadam do niego MIDLAND-a 18-244, czyli chyba najgorsze dziadostwo dostępne na rynku, ale jak to się mówi "darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda".
Do rzeczy: Zastanawiam się nad anteną PRESIDENT ML-145. Miał ktoś to cudo? Opłaca się ją brać czy lepiej np. SIRIO ML-145? Jaki zasięg odbioru dałaby? Kosztuje 135PLN (razem z wysyłką kurierską za pobraniem) w sklepie "autoradia.pl" (to nie jest reklama sklepu!), więc to dużo nie jest. Mam nadzieję, że ten sklep podrób nie sprzedaje.
Mam zamiar kupić antenę do swojego TTI 880. Aktualnie posiadam do niego MIDLAND-a 18-244, czyli chyba najgorsze dziadostwo dostępne na rynku, ale jak to się mówi "darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda".
Do rzeczy: Zastanawiam się nad anteną PRESIDENT ML-145. Miał ktoś to cudo? Opłaca się ją brać czy lepiej np. SIRIO ML-145? Jaki zasięg odbioru dałaby? Kosztuje 135PLN (razem z wysyłką kurierską za pobraniem) w sklepie "autoradia.pl" (to nie jest reklama sklepu!), więc to dużo nie jest. Mam nadzieję, że ten sklep podrób nie sprzedaje.
*_*
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Jaką antenę kupić?
Wersja eksport mlki presidenta właśnie tyle kosztuje, śmiało brać, zasięg taki jak na odpowiedniku od sirio.
Jaką antenę kupić?
Jaką polecacie antenę do 70-80 cm do radia president teddy, w cenie do 70 zł? Można coś dobrego kupić, co będzie miało niezły zasięg?
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
- _pączek_
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jaką antenę kupić?
k0nr4d, co byś wybrał-Pirata czy AS 100??
nie chce Ml-145 bo za długa jak na mój gust,będzie głównie na trasy,typowy atymisiek
nie chce Ml-145 bo za długa jak na mój gust,będzie głównie na trasy,typowy atymisiek
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Jaką antenę kupić?
Radio President Tedyy
W passacie b5 kombi antenę miałem na dachu - Sirio Omega 27
Teraz stoję przed wyborem, bo mam do wyboru właśnie Sirio Omega 27 i Sirio ML 145, jednakże antena zamontowana będzie w Audi a8 d2 na klapie bagażnika, na uchwycie a nie magnesie jak do tej pory.
Która antena sprawdzi się lepiej ?
W passacie b5 kombi antenę miałem na dachu - Sirio Omega 27
Teraz stoję przed wyborem, bo mam do wyboru właśnie Sirio Omega 27 i Sirio ML 145, jednakże antena zamontowana będzie w Audi a8 d2 na klapie bagażnika, na uchwycie a nie magnesie jak do tej pory.
Która antena sprawdzi się lepiej ?
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Re: Jaką antenę kupić?
Nie zawsze.k0nr4d pisze:Fizyki nie oszukasz, dłuższa będzie zawsze lepsza.
Ogólnie stwierdzenie OK.
"Nie zawsze" dotyczy wariatów
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.