Navigation system MFD
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Navigation system MFD
Witam ma nawigacje MFD w moim golfie 4 i mam 2 pytania: Czy pasuje tylk odo niego mapa Blaupunkta np.polska czechy 2008 Lektor,Czy mozna wrzucic cos innego?? 2 pytanie: czy mozna spolszczyc menu poniewaz aktualnie mam po angielsku,jesli tak to jak.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2008 14:29 przez macias_hit, łącznie zmieniany 1 raz.
do tej navi podchodzi tylko mapka blaupunkta w formacie DX albo w formacie bez DX-sowym, jaka dokładnie to już zależy od wersji navi (A, B czy C, D lub G). to z którego roku jest mapa nie robi żadnej różnicy.
spolszczyć się da, ja posiadam spolszczenie do wersji C i D, sam mam wersję C i sobie spolszczyłem, taką samą operację przeprowadziłem też u kilku moich znajomych. Spolszczenie wgrywa się jednorazowo, poprzez włożenie płyty do czytnika i wykonanie kilku czynności.
sprawdź jaką masz wersję
na wlepce na boku navi też masz oznaczenie literowe (A, B, C, D, G)
i jeśli masz na navi napisane RADIO NAVIGATION SYSTEM to masz wersję A lub B (nie czytają polskich map)
a jeśli masz napisane RADIO NAVIGATION SYSTEM MFD to masz wersję C, D, G...
jeśli jesteś zainteresowany tym spolszczeniem to klepnij na maila
pozdro
spolszczyć się da, ja posiadam spolszczenie do wersji C i D, sam mam wersję C i sobie spolszczyłem, taką samą operację przeprowadziłem też u kilku moich znajomych. Spolszczenie wgrywa się jednorazowo, poprzez włożenie płyty do czytnika i wykonanie kilku czynności.
sprawdź jaką masz wersję
naciśnij jednocześnie 3 i 6 i odczytaj na wyświetlaczu wersje hardware:
NAV HW: 102 znaczy A lub B, 1001 to C, 1002 to D
na wlepce na boku navi też masz oznaczenie literowe (A, B, C, D, G)
i jeśli masz na navi napisane RADIO NAVIGATION SYSTEM to masz wersję A lub B (nie czytają polskich map)
a jeśli masz napisane RADIO NAVIGATION SYSTEM MFD to masz wersję C, D, G...
jeśli jesteś zainteresowany tym spolszczeniem to klepnij na maila
pozdro
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2008 14:41 przez adams, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Mam Napewno C lub d bo pisze system navigatio MFD i dzila plyta blaupunkta. Jelsi mzoesz to podjam i numer gg albo odezwij ise na 4650055. Mam kilka pytan. P.S wyslij m ispolszczenie na [email protected]
instrukcja poszła na email.
pozdrawiam
pozdrawiam
Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
A co z tym spolszczeniem, warto wgrywac czy nie warto ryzykowac uszkodzenia navi?? P>S ja juz mam lektora,poniewaz w navi blaupunkt 2007/2008 jest tez lektor. A czy do tej navi pasuje tylko mapa Blaupunkta/?
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2008 16:18 przez macias_hit, łącznie zmieniany 1 raz.
adams,
Witam.
Potrzebuje pomocy w sprawie navi Mfd/c.
Ja również proszę o plik z spolszczeniem i nie tylko [email protected]
Witam.
Ostatnio zmieniony wt kwie 15, 2008 22:16 przez PIQś, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
witam mam pytanie czy masz moze polskie menu do navi mfd2-dx potrzebuje pilnie prosze o pomoc jak coś to [email protected] lub gg 9229895
donwitoldo, spróbuj uderzyć do kolegi kobra7.
W tym wątku informuje, że ma taką możliwość, więc może ....
Pozdrawiam
W tym wątku informuje, że ma taką możliwość, więc może ....
Pozdrawiam
Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).
re
Witam.
Nie ma jak VW:)
adams,
POTRZEBUJE POMOCY W SPRAWIE NAVI
posiadam passata b5 z RNS MFD /NAPIS/ ALE JAK WCHODZE W USTAWIENIA W POZYCJI NAV HW MAM TYLKO KRESKI
JESTEM ZAINTERESOWANY WGRANIEM JAKIEJ MAPY POLSKI ALE OBECNE PROBY BEZ REZULTATU, POSIADAM ORGINALNA PLYTE VOLKSWAGENA NAVIGATIONS- CD /DX/ NIEMCY VOLKSWAGEN CLUB EDITION- NA TYM CHODZI
JEŚLI MASZ CZAS PROSZE O RADY ALBO PODAJ NUMER TELEFONU
POZDRAWIAM
POTRZEBUJE POMOCY W SPRAWIE NAVI
posiadam passata b5 z RNS MFD /NAPIS/ ALE JAK WCHODZE W USTAWIENIA W POZYCJI NAV HW MAM TYLKO KRESKI
JESTEM ZAINTERESOWANY WGRANIEM JAKIEJ MAPY POLSKI ALE OBECNE PROBY BEZ REZULTATU, POSIADAM ORGINALNA PLYTE VOLKSWAGENA NAVIGATIONS- CD /DX/ NIEMCY VOLKSWAGEN CLUB EDITION- NA TYM CHODZI
JEŚLI MASZ CZAS PROSZE O RADY ALBO PODAJ NUMER TELEFONU
POZDRAWIAM