Cześć,
Zakładam ten temat dlatego, że sporo szukałem konkretnych informacji na temat odblokowania oglądania DVD podczas jazdy i montażu Tunera TV i żadnych konkretnych informacji nie udało mi się znaleść ani ustalić.
Czy ktoś wie w jaki sposób bez negatywnych konsekwencji ani błędów odblokować oglądanie DVD podczas jazdy ? w moim przypadku jest to Discover Media PRO w MK7. I drugie pytanie czy i w jaki sposób można zamontować tuner telewizji naziemnej, żeby oglądać TV w samochodzie ? ? Czy macie jakieś adresy? sprawdzone i zaufane firmy np w KRAKOWIE?
W Krakowie znalazłem "jakąś" firmę od nawigacji która robi VIM za 200zł w Golfie 7 czy dają gwarancję i jak to robią nie chcą zdradzić a cena trochę wysoka jak za 10 min roboty...
Mam nadzieję, że nie tylko mnie ten temat się przyda
Pzdr
VIM DVD TV podczas jazdy tuner TV KONKRET MK7
Dzwoń do Piotrka 501637705.
Sprzedam nową półkę nad radio
Łączą się z systemem przez gniazdo OBD i ustawiają parametry km/h która fabrycznie ustawiona jest na 0 km/h na dużo większą np 250 km/h. Żeby to móc zmienić trzeba mieć jakiś specjalny program. Cała operacja trwała u mnie może 5 minut. Problem w tym że mam Discovery Media i moja navi nie obsługuje plików filmowych AVI itp