Szukam skrzini do vr-y
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Szukam skrzini do vr-y
Witam.
Ma może ktoś skrzynie giegów na sprzedasz?
Można jakoś zmocnić skrzynie bo znajomy w ciągu 7 miesięcy wykońcyl 2 skrzynie a co ciekawe jedni piszą ze skrzynie w vr6 są słabe a inni majo po 250km i skrzynie mają seryjną od czego to zależy?
Ma może ktoś skrzynie giegów na sprzedasz?
Można jakoś zmocnić skrzynie bo znajomy w ciągu 7 miesięcy wykońcyl 2 skrzynie a co ciekawe jedni piszą ze skrzynie w vr6 są słabe a inni majo po 250km i skrzynie mają seryjną od czego to zależy?
- OLI88
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Szukam skrzini do vr-y
Paździoch, od styly jazdy!!! i jak masz abs eds i palisz laka to skrzynia dostaje strasznie po zadku!
Szukam skrzini do vr-y
Znajomy jeszcze kilka dni temu miał kompletny silnik ze skrzynią z paska jak coś mogę zapytać pisz na pw
Szukam skrzini do vr-y
montaż szpery likwiduje 99% problemów szkrzyń 02A/02JPaździoch pisze:Można jakoś zmocnić skrzynie bo znajomy w ciągu 7 miesięcy wykońcyl 2 skrzynie
-
- Mały gagatek
Szukam skrzini do vr-y
Ja tez juz 2 skrzynie zmeczylem, teraz wlozylem skrzynie od 2.3 v5 z bory i mam nadzieje ze ma mocniejszy mechanizm roznicowy
Szukam skrzini do vr-y
Szkoda że nie pasuje z mkIV 2.8 tamte są wytrzymałem Ciekawe czy w mkIV 2.8 wersja US była skrzynia taka sama jak w MK3 bo silnik jest ten sam.
www.proturbo.com.pl
Szukam skrzini do vr-y
A jak by tak wsadzić szpere to była by mocniejsza ;p jeśli oczywiście ma to jakiś sens.
Macie jakieś stronki z właśnie takimi spreami?
Macie jakieś stronki z właśnie takimi spreami?
Szukam skrzini do vr-y
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=150648" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Szukam skrzini do vr-y
te już sie tak nie wysypują ale przydała by się 6tomek_olecko pisze:Ja tez juz 2 skrzynie zmeczylem, teraz wlozylem skrzynie od 2.3 v5 z bory i mam nadzieje ze ma mocniejszy mechanizm roznicowy
-
- Mały gagatek
Szukam skrzini do vr-y
ale zeby 6tke wrzezbic to trzeba z tego co wiem sprzeglo zmieniac itp, ogolnie narazie na tej sie fajnie jezdzi bo krotsza jest troche zobaczymy jak to bedzie jak bedzie mozna w koncu przyczepnosc jakas zlapac
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Szukam skrzini do vr-y
napewnoPaździoch pisze:Mam pytanie czy aby skrzynia o kodzie EBA była napewno z vRki?