Z projektem (temat na forum powinien być) rusza kuzyn i chciał żebym wyskrobał temat, bo ma problemy z kompem.
W każdym razie poszukuje specyfikacji technicznej do vr'ów, najlepiej jak najpełniejszej zarówno AAA, jak i ABV (2.8/2.9).
Ogólnie nie wiem co mu będzie trzeba, bo poza silnikiem auto będzie składane od zera, więc im więcej szczegółów tym lepiej.
[mk3]Specyfikacja techniczna
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Podaj maila to podesle,niestety w jezyku ang. wszystko
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 9#p5129059" onclick="window.open(this.href);return false;
No dobra, damy radę na początek, grunt żeby coś było jako punkt zaczepienia, wszystko się przyda
Gadałem z kuzynem jakieś 2h temu, więc wiem ciut więcej.
Myślicie, że znalazłyby się schematy budowy silnika, coś w stylu wykazu jak na ETCE? Pod Win7 starsze nie działają, a w siódemce nie ma szczegółowo opisanych tak starych silników.
Myślicie, że znalazłyby się schematy budowy silnika, coś w stylu wykazu jak na ETCE? Pod Win7 starsze nie działają, a w siódemce nie ma szczegółowo opisanych tak starych silników.