vr6 w mk2 ????
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Użytkownik
- Auto: mk2
- Silnik: vr6
- Kontakt:
vr6 w mk2 ????
Ok dzięki ,wczoraj chciałem go odkrecic ale nie da łem rady śruba na imbus i juz ja obkręciłem sprubóje torxsa wbic to moze pójdzie , a jak jest z tym czujnikiem czy sensorem predkości pojazdu ???? czy to jest ten impulsator w skrzyni ?????
Re: vr6 w mk2 ????
koledzy, który forumowicz, bądź kto zrobi emulator do licznika mk2 ( pod maską vr6) tak żeby obrotomierz działał ?
Choćbym Pędził Ciemną Doliną, Zła Się Nie Ulęknę Bo Halogen W Golfie MymTkwi
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
Diesel musi dymić ! A na gaz to kuchenki
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
vr6 w mk2 ????
moze ci sie przyda http://www.customobsessions.com/phpBB/v ... hp?t=38747" onclick="window.open(this.href);return false;
vr6 w mk2 ????
szybkivw, jesli 12v to skorzystaj z linka od cezarego.. wystarczy kilka diod i troche pracy
vr6 w mk2 ????
vr na aparacie, co wtedy ? chciałbym zachować oryginalne wnetrze tym bardziej że to oryginał USA i licznik w milkach co mi poradzicie ?
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
Re: vr6 w mk2 ????
Pogadaj z Apsikiem lub TheBishop może jeszcze mają emulatory na zbyciu.szybkivw pisze:vr na aparacie, co wtedy ? chciałbym zachować oryginalne wnetrze tym bardziej że to oryginał USA i licznik w milkach co mi poradzicie ?
vr6 w mk2 ????
Apsik chce 300pln, Bishop robi na bieżąco raczej
Ostatnio zmieniony śr sty 07, 2015 18:06 przez S., łącznie zmieniany 1 raz.
vr6 w mk2 ????
jak to montujesz?
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
vr6 w mk2 ????
Wpinasz sie w wiązke zegarów, przecinasz kabelek i dajesz sygnał wchodzący do adaptera, wychodzącym wracasz na zegary
Wszystko jest w obudowie przekaźnika.
Wszystko jest w obudowie przekaźnika.
vr6 w mk2 ????
elegancko napisałęm pw-szkę do magików życzcie mi powodzenia
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
vr6 w mk2 ????
A jak chcesz zeby ci tylko działał a przekłamywał to weź impuls z pod cewki czyli z + oszukibo zlicza impuls co 2 obroty, dużo jeszcze pisza na ten temat o tu http://www.capri.pl/forum/26851" onclick="window.open(this.href);return false; ingerencja w licznik
vr6 w mk2 ????
Panowie bo wkładam nowy silnik vr6 z nowa instalacja , w starym sie zawór urwał. Nie pracuje mi pompa paliwa( na krótko chodzi) . Co może być przyczyną . Bezpiecznik 18 ok, przekażnik 80 wpięty w 12 slot. Wtyczka gruba + od akumulatora wchodzi w slot Y2? Proszę o pomoc ; Może jakieś inne przyczyny ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=359312
MOJ GOLFIK
MOJ GOLFIK