Praks pisze:ja mam nie wiele mniejsza moc przy pojemnosci 2.8 i bez walkow
Praxiu czy 38 ps na wolnossaku to dla ciebie niewiele ??
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
dokładnie tak przy takich modach to mizerny wynikPraks pisze:nie oczywisce ze nie...ale spodziewalem sie wiecej bo tych wymienionych przerobkach a zwlaszcza rozwierciekielbas2 pisze:Praks pisze:ja mam nie wiele mniejsza moc przy pojemnosci 2.8 i bez walkow
Praxiu czy 38 ps na wolnossaku to dla ciebie niewiele ??
no do tego właśnie piłem że nie da się zrobić samym rozwiertem 3.2 z 2.8 a na temat wału od 3.2 tez nie ma mowy. zreszta wał i korby od r32 nie zmieszcza się w bloku 2,8 po prostu blok jest za niski;-) wiec musieliby polecieć w customowe krótsze korby ale o tym także nie ma mowy.....choć kto wie? może dlatego że blok jest niebieski a więc zakuty to może ma takowe wynalazki w sobie;-)bugalon pisze:Rafał, nie tylko średnica się liczy Skok tłoka może zmienili wałem jakimś od R32 czy cos w tym stylu
bugalonowi nie chodzi o wynik 185PS tylko że cały pomiar i kalibracja jest s.p.i.e.r.d.o.l.o.n.a na maksa. Czy widziałeś kiedyś wykres VRa gdzie ma moc maksymalną przy 7700obr?? gdzie w serii jest to 5800?? czy widziałeś kiedyś wynik mocy VRa który ma tylko 185Nm zamiast 235Nm w obrotach 5700 zamiast 4200??POLO_VR6 pisze:dzisiaj auto sprawdzane na hamowni jest nr zadzwon i sprawdz jk nie wierzyszbugalon pisze:Jak to jest wykres VRa, to ja jestem ksiadz proboszcz . Weź chłopie już się nie kopromituj ok? Schowaj swoje marzenia do pudełka i wyjmuj je z niego w samotnosci. Żenada po całości ......
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości