dolot :>
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
jak ktos by chcial ostudzic dolot bez rzezby polecam puszke 5litrow po browarze
dodatkowo zpolerowana razem z rura dolotu bedzie ladnie wygladac
filtr spasowal idealnie wycialem denko i dodatkowo poprowadzilem rure od dolu zderzaka
temp. sprawdzona na vagu z 50stopni zeszla do 24 (warunki zimowe) jeszcze musze wywalic weze od odmy bo mam dogrzewanie dolotu (wersja na zimny klimat)
dodatkowo zpolerowana razem z rura dolotu bedzie ladnie wygladac
filtr spasowal idealnie wycialem denko i dodatkowo poprowadzilem rure od dolu zderzaka
temp. sprawdzona na vagu z 50stopni zeszla do 24 (warunki zimowe) jeszcze musze wywalic weze od odmy bo mam dogrzewanie dolotu (wersja na zimny klimat)
pozdrawiam
LiDeR
LiDeR
dołączę się do tematu coby nowego nie zaczynać : mam małe pytanko do obeznanych - mam toledo 1L - konstrukcja taka sama jak golfa mk2 - z jakiego vr6 będzie pasowała i czy wogóle z jakiegoś będzie pasowała obudowa filtra powietrza, z passata to raczej nie ale z golfa 3 czy corrado, bo nie wiem jaką kupić..
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
corradodorzan pisze:dołączę się do tematu coby nowego nie zaczynać : mam małe pytanko do obeznanych - mam toledo 1L - konstrukcja taka sama jak golfa mk2 - z jakiego vr6 będzie pasowała i czy wogóle z jakiegoś będzie pasowała obudowa filtra powietrza, z passata to raczej nie ale z golfa 3 czy corrado, bo nie wiem jaką kupić..