drogiego masz mechanika ceny z serwisuVWyznawca pisze:u mnie na rozrząd poszło 2000, przy okazji poleciało się po uszczelkach pokrywy i kolektorów to wsiąkło 2400, tyle dobrze że to już za mną
Czy ktos robil kapitalny remot vr-a
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
nie zazdroszcze tylko zdziwiła mnie ta suma troche ale wszedzie sa inne cenyBorys pisze:a co zazdroscisz cen mechanika?jeson pisze:drogiego masz mechanika ceny z serwisuVWyznawca pisze:u mnie na rozrząd poszło 2000, przy okazji poleciało się po uszczelkach pokrywy i kolektorów to wsiąkło 2400, tyle dobrze że to już za mną
Koleś się trochę nadmuchał przy wymianie rozrządu, wyjmował silnik i skrzynkę. Jak jak trzeba wymienić rozrząd to szczerze powiem że łapy bym na takim zmontowanym tam nie włożył a co dopiero tam coś dłubać
Też bym wyjął. Zresztą sam mu powiedziałem, niech mi powie co jest jeszcze do zrobienia.
Zrobił mi przy okazji dziurawy wydech (wspawał nową siatkę) wymienił moduł bo był pęknięty i dostawała się woda, wymienił przegub elastyczny wału. i wymienił jeszcze 2 uszczelki, kolektora wydechowego oraz kapsla zaworów.
Było tego na rozwalane... :/ aż mi się płakać chciało, jak można tak o auto nie dbać.
Też bym wyjął. Zresztą sam mu powiedziałem, niech mi powie co jest jeszcze do zrobienia.
Zrobił mi przy okazji dziurawy wydech (wspawał nową siatkę) wymienił moduł bo był pęknięty i dostawała się woda, wymienił przegub elastyczny wału. i wymienił jeszcze 2 uszczelki, kolektora wydechowego oraz kapsla zaworów.
Było tego na rozwalane... :/ aż mi się płakać chciało, jak można tak o auto nie dbać.
Zostało nie wiele, żeby móc znowu bujać się Golfem VR6. Podnośniki z tyłu, światła, nagrzewnica.