Jaką inną skrzynie do vr6
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- korbis
- Ma gadane
- Kontakt:
Jaką inną skrzynie do vr6
Witam mam małe pytanko czy może orientuje sie ktoś czy do vra pasuje jakaś inna skrzynia
bo rozmawiałem z mechanikiem i coś mi mowił ze może od Disla spasowac po drobnych zmianach
On wsadzał ostatnio do Polo i smiga jak szalone a co najlepsze disel ma podobno dłuższe biegi i polo teraz zapieprza jak dzikie
bo rozmawiałem z mechanikiem i coś mi mowił ze może od Disla spasowac po drobnych zmianach
On wsadzał ostatnio do Polo i smiga jak szalone a co najlepsze disel ma podobno dłuższe biegi i polo teraz zapieprza jak dzikie
[img]http://images47.fotosik.pl/260/7d1011525be36a02.jpg[/img]
Ok,ale mam pytanie czy w drugą stronę to nie działa?Od VR do TDI?
viewtopic.php?f=87&t=349007 Mój mk2 rost
- korbis
- Ma gadane
- Kontakt:
Ale z tego co wiem to podobno dzwon mozna przekrecic tak cos mechanik mowił ale dlatego zapytałm bo moze ktos cos kombinował tak i mu sie udałoVR tylko do VRa i do niczego innego. Skrzynie VR6 mają inny dzwon niż skrzynie do silników 4 cylindrowych. Nie podchodzą do innych silników.
[img]http://images47.fotosik.pl/260/7d1011525be36a02.jpg[/img]
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
mozna, wszystko mozna,korbis pisze:Ale z tego co wiem to podobno dzwon mozna przekrecic tak cos mechanik mowił ale dlatego zapytałm bo moze ktos cos kombinował tak i mu sie udałoVR tylko do VRa i do niczego innego. Skrzynie VR6 mają inny dzwon niż skrzynie do silników 4 cylindrowych. Nie podchodzą do innych silników.
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Pytales czy podejdzie skrzynia a nie czy podejdą bebechy ze skrzyni. Bebechy podejdą tak jak Borys napisal, cala skrzynia nie.korbis pisze:Ale z tego co wiem to podobno dzwon mozna przekrecic tak cos mechanik mowił ale dlatego zapytałm bo moze ktos cos kombinował tak i mu sie udałoVR tylko do VRa i do niczego innego. Skrzynie VR6 mają inny dzwon niż skrzynie do silników 4 cylindrowych. Nie podchodzą do innych silników.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie