komputer z abv do aaa
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
komputer z abv do aaa
Witam mam golfa 3 vr6 2.8 wsadzilem juz kolektor z 2.9 i planuje jeszcze zmienić komputer mam na oku z corrado 2.9 i chciałbym wiedzieć czy to podejdzie jakieś podpowiedzi żeby to spasowac?? I czy przepustnica z 2.9 daje coś do takiego zestawu??
komputer z abv do aaa
mam 2.8 ale wsadziłem z 2.9 kolektor, przepustnicę, wałki i kolektor wydechowy 6-2-1
na sam koniec wpadł sterownik 2.9 z programem mtm i dopiero od tej pory auto zaczęło ładnie jeździć
przepustnica z 2.9 ma większy przekrój wewnętrzny i dzięki temu teoretycznie powinno trafiać więcej powietrza do silnika
na sam koniec wpadł sterownik 2.9 z programem mtm i dopiero od tej pory auto zaczęło ładnie jeździć
przepustnica z 2.9 ma większy przekrój wewnętrzny i dzięki temu teoretycznie powinno trafiać więcej powietrza do silnika
B5 3B 1.9TDI 115KM + chip & B4 2.8 VR6 174KM - oba na wypasie ;)
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
komputer z abv do aaa
komp bez przepustnicy powoduje, że autem nie da rady zbytnio jeździć, tak samo w drugą stronę - sama przepustnica bez kompa. także albo wszystko razem albo wcale