Grupowy zakup DP oraz TIP z DEM CAR do 1,8t !
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Obecnie znalazłem oferte grupowego zakupu Dp oraz tipów i pomyślałem że i ktoś od nas chętnie może by się zapisał a ceny uważam że są atrakcyjne !
Tutaj macie link:
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -i-2-0TFSI" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli ktoś chce to niej zapisuje się i tutaj a Ja najwyżej dopisze na a3-club
Rozmawiałem z Dem Car i zgodził się zamieścić ten post także i tutaj, Pozdrawiam
Tutaj macie link:
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -i-2-0TFSI" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli ktoś chce to niej zapisuje się i tutaj a Ja najwyżej dopisze na a3-club
Rozmawiałem z Dem Car i zgodził się zamieścić ten post także i tutaj, Pozdrawiam
- GregorzG60
- Użytkownik
Ja polecam taki , przetestowany w boju do 266KM na k03s
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gregor10.pl Chiptuning Diagnostyka Hamownia DPF OFF
Jakie wymiary ma ten silikon? Skręcane poprzez cybant do turbiny jak rozumiem? Nie ma problemu ze spadaniem tego z częsci zimnej? Chyba tam troszke ciasno jest?
Silikony na własną rękę się organizuje? Czy dostaję cały kompletny TIP?
Gran Turismo Iniezione
Silikony na własną ręke trzeba organizować jeśli by ktoś Chciał to w póżniejszym czasie opisze jakie potrzeba
- GregorzG60
- Użytkownik
U mnie kpl z opaskami i sylikonami , nic nie spada z TIP-a. Obsługuje do 270KM , jak żaden inny na rynku z racji tego że jest 3 calowy.
Jaka jest srednica zew. po zwezeniu w dolnej czesci rury kwasa?
Lajkit. W takim razie zamawiam co następuje:
przemal - VW Golf IV 1,8T AGU - TIP (standardowy) oraz DP (1 sonda i przejście z 2,5 na oryginalny wydech)
PS. Dejmii dopisz mnie na A3-Club. Dzięki.
przemal - VW Golf IV 1,8T AGU - TIP (standardowy) oraz DP (1 sonda i przejście z 2,5 na oryginalny wydech)
PS. Dejmii dopisz mnie na A3-Club. Dzięki.
Gran Turismo Iniezione
Przemal już Cię dopisuje )
A w sprawie GregorzaG60, to mmm jeśli masz takie w ofercie to zamieść nowy post i oferuj... Ja w porozumieniu z Dem-Car zamieściłem tutaj post że odbywa się grupowy zakup gdzie zawsze cena jest niższa a i z Dem-Car idzie się dogadać co do rozmiarów(ma również 3' od dawna w ofercie) i jeśli ktoś bedzie sobie życzył z kompletem silikonów ) Także Twoje posty uważam że są trochę nie na miejscu biorąc pod uwagę że sam wcześniej byłeś u Dem-Car gdzie wykonał Ci Dp a teraz robisz tak jakby na złość
Forum nie jest miejscem do kłótni i mamy pomagać a nie na złość sobie robić także temat do przemyśleń.
Pozdrawiam
A w sprawie GregorzaG60, to mmm jeśli masz takie w ofercie to zamieść nowy post i oferuj... Ja w porozumieniu z Dem-Car zamieściłem tutaj post że odbywa się grupowy zakup gdzie zawsze cena jest niższa a i z Dem-Car idzie się dogadać co do rozmiarów(ma również 3' od dawna w ofercie) i jeśli ktoś bedzie sobie życzył z kompletem silikonów ) Także Twoje posty uważam że są trochę nie na miejscu biorąc pod uwagę że sam wcześniej byłeś u Dem-Car gdzie wykonał Ci Dp a teraz robisz tak jakby na złość
Forum nie jest miejscem do kłótni i mamy pomagać a nie na złość sobie robić także temat do przemyśleń.
Pozdrawiam
- GregorzG60
- Użytkownik
Nikomu na złość nie robię , tylko pokazuje coś co FAKTYCZNIE obrabia do 270KM na K03S hybrydzie A z tego co wiem to NIKT obecnie na żadnym innym Tipie niż mojej konstrukcji nie zrobił
Kto chce sobie na grupówce kupi i nikt nikomu na złość nie robi. Wolny rynek.
Kto chce sobie na grupówce kupi i nikt nikomu na złość nie robi. Wolny rynek.
Wolny rynek dokładnie ale trzeba być honorowym także mimo wszystko zapraszam do założenia oddzielnego postu
A do podkreślenia słowa "nikt" to zanim zapisałem się na grupówkę rozmawiałem z DEM-CAR i mówił mi że wykonuje nie tylko standardy w postaci tipów i dp (TIPY 3' MA OD DAWNA W OFERCIE), ale również typowo pod zamówienie klienta(przykładowo Dla Mnie kilka rzeczy będzie robionych inaczej) także wszystko zależy od dogadania się Czyli nie jesteś jedyną osobą która robi 3' no ale
Myślę że temat wyczerpany kto Chce się zapisać na grupówkę to zapraszam i w razie problemów odsyłam typowo już do Dem-Car (np.kontakt przez fb). Rozmową idzie wiele załatwić a i 3' calowe(które są od dawna, aby nikt nic nie mówił) można sobie zamówić wszystko zależy kto co Chce
A do podkreślenia słowa "nikt" to zanim zapisałem się na grupówkę rozmawiałem z DEM-CAR i mówił mi że wykonuje nie tylko standardy w postaci tipów i dp (TIPY 3' MA OD DAWNA W OFERCIE), ale również typowo pod zamówienie klienta(przykładowo Dla Mnie kilka rzeczy będzie robionych inaczej) także wszystko zależy od dogadania się Czyli nie jesteś jedyną osobą która robi 3' no ale
Myślę że temat wyczerpany kto Chce się zapisać na grupówkę to zapraszam i w razie problemów odsyłam typowo już do Dem-Car (np.kontakt przez fb). Rozmową idzie wiele załatwić a i 3' calowe(które są od dawna, aby nikt nic nie mówił) można sobie zamówić wszystko zależy kto co Chce
- GregorzG60
- Użytkownik
Nie jestem a sprzedaje tylko i wyłacznie 3calowe bo te małe jak dla mnie bez sensu montować , za mały efekt w stosunku do wydanych pieniazków, hamownia prawdę Ci powie. Ale to moja opinia i można sie z nią nie zgadzać
Z Tą opinią się zgodzę bo sam biorę 3' tip od początku mówiłem o tym Dem-Car i powiedział że nie ma problemu dodatkowo dp, fmic zaczynam robić i bd szukał gdzieś kogoś aby wystroił golfika a z racji Aum'a licze na ponad 200 jesli reszta zdrowa