Remont głowicy-co obejmuje i czy ma sens?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Zawory wlasnie sie tak dociera, z tym ze zeby bylo ciekawiej nie krecisz w jedna strone tylko raz w jedna raz w druga. Etka to taki program uzywany w serwisach grupy vag, glownie schematy, rysunki i baza danych z czesciemi ktore mozna zidentyfikowac wlasnie po numerach. Da sie sciagnac, nawet na forum ktos dawal linki.
Ja jak docierałem zawory to używałem pasty zaworowej 0 i 2. tak mi kiedyś radził kolega. jak masz spore wżery to 2 a jak małe to 0
a poznasz czy są dobrze dotarte jak zalejesz od góry na zawory nafty i jak nie przeleci przez całą noc do kanałów to jest git. zawory tylko wsadzone bez sprężyn
a i do pasty dodać trochę oleju jeśli jest gęsta
a poznasz czy są dobrze dotarte jak zalejesz od góry na zawory nafty i jak nie przeleci przez całą noc do kanałów to jest git. zawory tylko wsadzone bez sprężyn
a i do pasty dodać trochę oleju jeśli jest gęsta
-
- Forum Master
- Kontakt:
- flgmnft
- Mały gagatek
- Kontakt:
U nas kompletny remont glowicy 8 zaworowej kosztuje ok 250-300 pln. Przykladowo kumpel wlasnie tam oddal glowice z punta 1,1. Z Planowaniem 2mm dotarcie zaworow, wymiana uszczelniaczy itd. Zalozyl juz ja sobie sam, takze sama robocizna z glowka wlasnie tyle u nas kosztuje. Koles ktory to robi zna sie na rzeczy.
-
- Forum Master
- Kontakt:
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
we wrocku za taka usluge z nowymi gratami to licza 900.. moze literowka??:>VWjowiec pisze:ojciec ostatnio zapłacił za :
-planowanie
-wymiana prowadnic
-wymiana uszczelniaczy
-dotarcie zaworów
90zł
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.