Standalone Plug&Play do 16V alternatywa dla DF I/II/III
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
A powiedz mi szczerze czy zakładając sobie taki komp do 16v turbo uda mi sie uzyskać jakis efekt czy poczatkujaca osoba może więcej zchrzańić niż polepszyć w Turbo?
W wolnossaku aż tak bym sie niebał jedynie o stukowe a w turbo dochodzi jeszcze pare innych wartości
W wolnossaku aż tak bym sie niebał jedynie o stukowe a w turbo dochodzi jeszcze pare innych wartości
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
- qbejs
- Ma gadane
- Kontakt:
Każdy tuner od czegoś zaczynał. Jeżeli czytałeś kiedyś megamanual od MS'a i nie było dla Ciebie tam nic z kategorii "czarna magia" to dasz sobie radę. Poza tym wystarczy dużo samokrytycyzmu i pomyślunku a nie wysadzisz silnika. Grunt to zrozumieć zasady tworzenie map VE, zapłonu a reszta wyjdzie w praniu. Poza tym odpowiednio ustawisz detekcję stuku, limity AFR i EGT a naprawdę będziesz się musiał postarać by zepsuć silnik. Ale ja ogólnie optymista jestem, poza tym trzeba się rozwijać
VW Corrado 2.0 16V@GT2871r || www.shineclinic.pl -> Detaling, Valeting, Smart Repair, Zmiana koloru PlastDip !
Dobrze gadasz tylko fajnie by było od czegos zaczac w tym strojeniu. Czy musisz najpierw wogóle skonstruowac mape aby silnik odpalił?
Czy na takim silniku jak robią ludzie czyli 16v turbo sterwane digi I bardzo wzrosną możliwosci po przejsciu na SA?
Czy na takim silniku jak robią ludzie czyli 16v turbo sterwane digi I bardzo wzrosną możliwosci po przejsciu na SA?
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja tez sie przymierzam stroic moje 16v na ITB i tez jestem optymista.Przeczytalem ksiazke G.Banish-a Engine Managment advanced tuning i troche mi sie rozjasnilo aczkolwiek rzeczywistosc zweryfikuje moja wiedze(albo jej brak):).
VW Bora TDI-sold
- qbejs
- Ma gadane
- Kontakt:
Marszall, jeżeli zbierze się grupa osób będą mapy startowe przygotowane ale dla wolnossaka. W przypadku doładowania trzeba będzie ruszyć mapy żeby obsłużyły doładowanie, ale nie jest to wystrzelenie rakiety w kosmos Jeżeli chcesz zostać przy std. setupie gratów to główne korzyści to sterownei boostem, wbudowane wb02, egt, 2 kanałowy knock detector etc. Natomiast jeżeli dorzucisz czujnik położenia wału to wtedy masz sekwencję paliwa + COPy zamiast full grupy i iskry z pojedynczej cewki.
VW Corrado 2.0 16V@GT2871r || www.shineclinic.pl -> Detaling, Valeting, Smart Repair, Zmiana koloru PlastDip !
- qbejs
- Ma gadane
- Kontakt:
10 kwietnia sprzęt wchodzi do sprzedaży Ktoś oprócz mnie się na niego decyduje ?
- kriss987ns
- Nowicjusz
- Kontakt:
witam. i jak tam z tym SA? i jaka jest jego cena. potrzebuje jakiś komp sterujący po mój projekt golf II 2.0 16vt
140-150PS...NOWY IC od focus II, WTRYSKI 216 BOSCH"cowboy" + wirus + przelotowy wydech 2"------alu 17" oz palladio i gleba.
nowy projekt golf II GT 2.0 16vt w budowie
link do mojego projektu 16vt GOLFII
nowy projekt golf II GT 2.0 16vt w budowie
link do mojego projektu 16vt GOLFII
Re: Standalone Plug&Play do 16V alternatywa dla DF I/II/III
W moim budowanym mk2 16vt też by się przydał. Jeśli będzie jakaś fajna cena to się piszę na to
moje pierwsze mk2 - zaczynamy http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=409052
http://www.racingforum.pl/Zapisy-na-EMU-t97666.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.racingforum.pl/index.php?sho ... 262&st=380" onclick="window.open(this.href);return false;
troche wiecej
http://www.racingforum.pl/index.php?sho ... 262&st=380" onclick="window.open(this.href);return false;
troche wiecej
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
a co z cena miało byc 1600 a z tego co czytam to jednak 1999 zł
1600 bylo czyims marzeniem z tego co wiem to nie ma co liczyc na ceny nizsze niz 1999 co i tak jest bardzo dobra cena patrzac co sie dostaje
w przypadku wiekszej liczby zainteresowanych EMU pod dany setup ( glownie chodzi o ilosc cewek ) wchodzi w gre przygotowanie zastawu EMU + wiazka + sonda LSU4.2 + ewentualnie to czym chetni byli by zainteresowani
w przypadku wiekszej liczby zainteresowanych EMU pod dany setup ( glownie chodzi o ilosc cewek ) wchodzi w gre przygotowanie zastawu EMU + wiazka + sonda LSU4.2 + ewentualnie to czym chetni byli by zainteresowani
- qbejs
- Ma gadane
- Kontakt:
1600 mialo byc przy wiekszym zamowieniu w przedsprzedazy - tak bylem dogadany z Jadzwinem. Niestety nie bylo wymaganej liczby zamowien i opcja przeszla kolo nosa.
Re: Standalone Plug&Play do 16V alternatywa dla DF I/II/III
zestaw EMU + sonda lsu4.2 + wtyczka do sondy w cenie 2200 jesli bylby ktos zainteresowany lub samo EMU 1999pln
wiecej info na PW
wiecej info na PW
-
- Nowicjusz
- Kontakt: