Digifant problem 16v kr
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Digifant problem 16v kr
Witam. Mam Big Problem z digifantem1 a wiec po swapie wszystko no prawie wszystkio było w porzadku az do wczoraj gdy zachciało mi sie zmieniac przepustnice na taka od silnika PG.Iak zmieniłem przepustnice odpaliłem maszyne zaczeła sie sodoma obroty od razu poleciały na 4000 i dopiero po wkreceniu sruby od rególacji spadły na 2500 i tak zostało.Załozyłem spowrotem starą przepustnice i niestetyku memu wielkiemu zdziwieniu było to samo,obroty zaczęły jeszcze falować.Konczą mi sie juz pomysły ,jesli ktos moze sie orientuje w temacie to bardzo prosze o pomoc.Pozdr Piotr
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
krancowka jest na przepustnicy, to czujnik zamknietej przepustnicy, jesli tak sie dzieje jak masz to on nie dziala, albo wtyczki nie wpieles
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wysralo sie cos... ma brzeczec na zgaszonym silniku i wlaczonym zaplonie
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja mysle ze przycisnal przepustnica wiazke bo krokowiec otwarty na 100 procent musi miec sztywna mase na sygnalowym...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no to diagnostyka od podstaw do zrobienia
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- CSR_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Czy może mieć na to jakiś wpływ regulator ciśnienia paliwa? Bo mi to się wydaje ze coś mogłeś pomieszać z wężykiem podciśnienia na regulator...Globus pisze:Jak zmieniłem przepustnice odpaliłem maszynę zaczęła się sodoma obroty od razu poleciały na 4000 i dopiero po wkręceniu śruby od regulacji spadły na 2500 i tak zostało.Założyłem z powrotem starą przepustnice i niestety ku memu wielkiemu zdziwieniu było to samo,obroty zaczęły jeszcze falować.
18K4F inside... RWD car :)
- przemoGTI
- Użytkownik
- Kontakt:
no nie wiem kto ci to wszystko stroił ale ja miałem bardzo podobny przypadek i jeśli twierdzisz że przepustnica jest oki i reg. wolnych obrotów też to proponuje sciągnąć kleme z plusa na jakąś chwile i założyc spowrotem.. mój EKU złapał błąd i po tym zabiegu śmigał już normalnie...Globus pisze:Witam. Mam Big Problem z digifantem1 a wiec po swapie wszystko no prawie wszystkio było w porzadku az do wczoraj gdy zachciało mi sie zmieniac przepustnice na taka od silnika PG.Iak zmieniłem przepustnice odpaliłem maszyne zaczeła sie sodoma obroty od razu poleciały na 4000 i dopiero po wkreceniu sruby od rególacji spadły na 2500 i tak zostało.Załozyłem spowrotem starą przepustnice i niestetyku memu wielkiemu zdziwieniu było to samo,obroty zaczęły jeszcze falować.Konczą mi sie juz pomysły ,jesli ktos moze sie orientuje w temacie to bardzo prosze o pomoc.Pozdr Piotr
ale jeszcze może sie tak stało że w jednej z wtyczek albo od tzw krokowca albo od wtyczki na przepustnice pod tą gumą kabelek sie urwał bo wtedy też taki jest efekt że obroty falują i są wysokie
www.rs-tuning.pl
usuwanie Fap Dpf NOX adblue
hamownia podwoziowa 2WD
usuwanie Fap Dpf NOX adblue
hamownia podwoziowa 2WD