rozdzielacz paliwa
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
rozdzielacz paliwa
dzieni dobry mam pytanie czy rozdzielacz paliwa regulatorem cisnienia bedzie pasował do KR???
Ostatnio zmieniony śr wrz 24, 2008 21:28 przez szkolik1, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: rozdzielacz paliwa
nie bedzie pasowal jedno co mnie dziwi to dlaczego chcesz wymieniac rozdzielacz.. w swojej historii widzialem nie jeden rozdzielacz do wymiany i poki ktos lapek nie wepchnal do srodka to sie nie psuly..szkolik1 pisze:dzieni dobry mam pytanie czy rozdzielacz paliwa regulatorem cisnienia bedzie pasował do KR???
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- CSR_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jemu chyba bardziej chodzi oto czy to będzie współpracować... 3 tematy niżej jest http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=190248 i jest o tym że zmienił PL na KR.
Także jeżeli dobrze kumam to ma cały osprzet z PL tylko pyta czy ten rozdzielacz będzie działąć teraz z silniekiem KR.
Także jeżeli dobrze kumam to ma cały osprzet z PL tylko pyta czy ten rozdzielacz będzie działąć teraz z silniekiem KR.
18K4F inside... RWD car :)
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Re: rozdzielacz paliwa
Hehe dokładnie mam takie same doświadczeniaevolution pisze:w swojej historii widzialem nie jeden rozdzielacz do wymiany i poki ktos lapek nie wepchnal do srodka to sie nie psuly..
Co do tematu to dla mnie robimy burzę w szklance wody. KR i PL to mechanicznie identyczne silniki, róźnica jest tylko w wałku ssącym (kolektorów nie liczę). KR musi działać na kompletnym (powtarzam KOMPLETNYM) osprzęcie z PLa i kropka. Jak nie działa to coś jest źle poskładane albo cos jest popsute
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to nie ruszaj dalej tylko zainwestuj w kogos kto ma duze pojecieszkolik1 pisze:dzieki wielkie mam małe doswiadczenie w takim czys i chyba cos popsułem w rozdzielaczu paliwa.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT