witam
mam pytanko czy duzo pracy kosztuje wymiana łacznika stabilizatora w golfiku
cos mi stuka na dziurach w lewym kole i nie wiem moze to
czy jestem w stanie sam to wymienic-wystaczy odkrecic te 2 sruby i wstawic nowy łącznik?
pzdrawiam
wymiana łącznika stabilizatora
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
wymiana łącznika stabilizatora
Ostatnio zmieniony czw lip 31, 2008 00:12 przez wladek78, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak masz komplet tj. łączniki i gumki to wymień komplet. Z tym, że nie bawiłbym się w wymianę jednej strony, a od razu obie.wladek78 pisze:i wtedy wymienia sie same gumki?
nie lepiej od razu łacznik?
A tu masz zdjęcie jak to wygląda, bo z tego co zrozumiałem myślałeś chyba, że gumki są częścią łącznika: http://img66.imageshack.us/img66/7686/401052821tt9.jpg
W czerwonych kółkach gumy stabilizatora (2 wersje, jedna karbowana - po lewej, druga gładka - po prawej).
A w niebieskich kółkach łączniki stabilizatora.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
kup odrazu komplet, i laczniki te plastikowe i gumy, to naprawde nie jest drogie. ps. troche ciulowo sie gumki pozniej zaklada bo ciezko srobke zalapac, ale troche sie breszka blache przyciska i da sie rade.
Ostatnio zmieniony czw lip 31, 2008 00:06 przez przemooo8905, łącznie zmieniany 1 raz.