[MKIV] Nakrętki (talerzyki) do ginta SuperSport'a
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam, mam mały problem... zbliża się zima i trzeba by było podnieść autko na gwincie, tylko że z tyłu brakuje mi nakrętek do kontrowania. I tu pytanie gdzie dostanę takie nakrętki (talerzyki) do gwintu SuperSporta do Golfa MKIV na tył?? Proszę o podpowiedź... z góry dzięki
Mój golf MK IV -----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=74229
na tył nie ma nakrętki kontrującej, jest tylko tuleja z gwintem i jedna nakrętka niezależnie czy masz ta technix, mts, fk czy kw
szczep, dzięki wielkie teraz jestem w domu to dużo ułatwi :)Pozdro
Mój golf MK IV -----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=74229
- trzeci5
- Forum Master
ja akurat w FK mam nakrętki kontrujące i w KW też są a w MTS_sie są takie małe śrubki na imbus którymi się blokuje nakrętkę .szczep pisze:niezależnie czy masz ta technix, mts, fk czy kw
trzeci5, mam KW Var 1 i na tyle kontry nie ma tak samo było w przypadku TA Technix i MTS, z małą śrubką na imbus się zgodzę tyle że w przypadku KW jest ona zastosowana na dużej nakrętce przedniego zawieszenia
- trzeci5
- Forum Master
ja ostatnio zakładałem do audi a3 zawias KW V2 i z tyłu były nakrętki kontrujące a z tą śrubką się spotkałem w zawieszeniu MTS na tylnich tulejach na dużej nakrętce,pozdro.szczep pisze: z małą śrubką na imbus się zgodzę tyle że w przypadku KW jest ona zastosowana na dużej nakrętce przedniego zawieszenia
oo to ciekawe, może zależne jest to od danej serii towaru
- trzeci5
- Forum Master
Re: [MKIV] Nakrętki (talerzyki) do ginta SuperSport'a
może tak bo nakrętki wyglądały na ori więc o dorabianiu raczej tu nie ma mowyszczep pisze:oo to ciekawe, może zależne jest to od danej serii towaru