golf III ze sprężyną -35
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Nowicjusz
golf III ze sprężyną -35
Witam, chciałbym zglebić troszku swoją Golfinę, i teraz mam pytanie, czy jak założę sprężyny MTS -35 podejdzie koło z 16" z oponami 195/45/16.
Zastanawiam się czy nie będzie obcierać.
Dodam, że amorki to b4
jeżeli ktoś miałby zdjęcia podobnie zrobionego autka to będę bardzo wdzięczny.,
Zastanawiam się czy nie będzie obcierać.
Dodam, że amorki to b4
jeżeli ktoś miałby zdjęcia podobnie zrobionego autka to będę bardzo wdzięczny.,
golf III ze sprężyną -35
w zależności jakie planujesz ET i szerokość felgi, u mnie 7,5J i ET35 opona 195/45/16 nigdzie nie obciera
-
- Nowicjusz
golf III ze sprężyną -35
mam enzo cup w szerokości 7,5 cala i tam chyba właśnie jest ET 35 o ile mnie pamięć nie myli, a że się tak zapytam jaki masz prześwit pomiędzy oponą a błotnikiem?
golf III ze sprężyną -35
w cm dokładnie nie podam prześwitu bo go nie mierzyłem, wygląda to tak
http://picasaweb.google.com/lh/photo/4J ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
http://picasaweb.google.com/lh/photo/4J ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
golf III ze sprężyną -35
Bardzo fajnie wygląda, ja mam teraz prześwit że mogę wstawić paczkę fajek bokiem pomiędzy koło a błotnik, więc wydaje się, że powinno być oki.
Ty masz MTS czy jakąś inną firmę?
Ty masz MTS czy jakąś inną firmę?
-
- Nowicjusz
golf III ze sprężyną -35
Też miałem Einbacha, ale nie za miło wspominam ta przygodę bo poprzednie koło 185/55/15 się chowało w nadkolu, podoć to było -35 ale jakoś w to mi się nie chce wierzyć.
golf III ze sprężyną -35
To zależy co za model i do jakiego silnika dedykowany miałeś założony poprzednio tych fedr Eibacha, gdyż jest ich kilka rodzajów z tego co pamiętam. Dodatkowo koło z oponą 185/55/15 jest minimalnie większe od 194/45/16.