drążek stabilizatora
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- palibrzuch
- Mały gagatek
drążek stabilizatora
Witam
Chcialbym kupic zestaw poliuretanowy do mojego golfa tylko nie wiem dokladnie jaki mam rozmiar stabilizatora?
Mozna to jakos rozpoznac po konkretnym modelu? W sobote mierzylem go sufmiarka i pokazywalo okolo 18mm wiec wychodzi chyba na to ze jest to 17mm? Bo troche rdzy i brudu tam bylo. Na zdjeciu zaznaczylem w ktorym miejscu mierzylem.
Podam jeszcze model Golf 3 GT silnik 1.8 ABS rok 92~93
pozdrawiam i czekam na jakies wskazowki
Chcialbym kupic zestaw poliuretanowy do mojego golfa tylko nie wiem dokladnie jaki mam rozmiar stabilizatora?
Mozna to jakos rozpoznac po konkretnym modelu? W sobote mierzylem go sufmiarka i pokazywalo okolo 18mm wiec wychodzi chyba na to ze jest to 17mm? Bo troche rdzy i brudu tam bylo. Na zdjeciu zaznaczylem w ktorym miejscu mierzylem.
Podam jeszcze model Golf 3 GT silnik 1.8 ABS rok 92~93
pozdrawiam i czekam na jakies wskazowki
Chciałeś panią? Zapie... za nią!!
drążek stabilizatora
a zmierz dokładnie pod starymi gumami , bo coś mi się wydaje że powinien mieć gumy na 19
- palibrzuch
- Mały gagatek
drążek stabilizatora
wlasnie teraz nie bardzo bede mial jak a chcialem zamowic zeby w piatek na dlugim weekendzie wymienic
drążek stabilizatora
akurat teraz nie mam jak sprawdzić , , ale na sto procent pewny nie jestem ale u mnie jest 19 , więc i u Ciebie powinno być tak samo , ale lepiej się jakoś upewnij
- palibrzuch
- Mały gagatek
drążek stabilizatora
wlasnie tez mi sie wydaje ze powinno byc 19 poczekam na jeszcze jakies propozycje
- Semian
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
drążek stabilizatora
musisz miejsce mierzenia przeczyscic , zeby nie bylo korozji , jak jest to zdecydowanie pomiary wyjdzie nie dobry , poza tym musisz jeszcze dac odpowiedni nacisk na suwmiarke , chyba ze masz zwykla noniuszowac to tu raczej nie powinienes popelnic bledu ,jedynie w odczycie
projekt jetta coupe 2
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3286710#3286710
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3286710#3286710
- palibrzuch
- Mały gagatek
drążek stabilizatora
to jak z korozja mam 18 to wychodziloby na to ze jest to 17
jutro chyba kolo sciagne i jakos postaram sie to zmierzyc
jutro chyba kolo sciagne i jakos postaram sie to zmierzyc
drążek stabilizatora
a jak korozja już tak wszamała to miejsce i masz 18 , to może bez korozji jednak ma być 19
- palibrzuch
- Mały gagatek
Re: drążek stabilizatora
kurcze faktycznie to nie w ta strone dziala dziekimiś fazi pisze:a jak korozja już tak wszamała to miejsce i masz 18 , to może bez korozji jednak ma być 19
jestem po pomiarach i przy samej tulejce jest 19
zestaw juz zamowiony w piatek montaz
pozdrawiam i dziekuje za pomoc