opinie o produktach MTS-technik
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
MTS technik, warte:)?
witam, czy kit mts 30/30 ktory jest przeznaczony do wszystkich silników przy TDI siądzie bardziej niż w benzynie? Zamowiłem taki i mam nadziję, że nie będzie dużej różnicy i przy tdi przód zejdzie max -40
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Hehe no tak chyba jak każdy;) gwint od Mapeta już mam w samochodzie. Jest wygodny - nie za twardy i trzyma się na zakrętach wzorowo. Duży zakres regulacji, nawet na 15" wyglada fajnie. Ogólnie jak za tą Kase to polecam gorąco! Może wrzucę jakieś foto....
To jak to jest z tym tyłem w kicie bardzo miękki i dobija ? Auto chce używać a nie jeździć w max 2 osoby i tyle a na seryjny zawias patrzeć się nie mogę
Też myślałem, najpierw o kicie, ale chyba odłożę jeszcze trochę kasy i pójdę na całość i będzie gwint MTS
regulamin odnośnie wielkości obrazka w podpisie
MOJA CZARNULA<<<<< ZAPRASZAM!
MOJA CZARNULA<<<<< ZAPRASZAM!
ja miałem gwint ta technix i bylo cholernie twardo, auto na starcie zeszlo o -8cm. Darlem miska prawie na kazdym progu zwalniajacym... teraz czekam na kit mts -30
- driVWer
- Forum Master
- Kontakt:
a wiesz do czego służy regulacja w gwincie?stillo pisze:auto na starcie zeszlo o -8cm.
Moja golfina mk2 GT SPECIAL 1.8RP: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=356964&start=0
Panowie, a co chcecie powiedzieć, że jazda na max wysokości (czyli -40mm na dzień dobry) jest niewskazana? Czyli, co zakładając gwint MTS muszę (powinienem) zejść niżej, niż standardowe 40mm? 45-50mm wystarczy? Auto MK4 na 18". ... bo chciałbym normalnie wjeżdżać na krawężnik.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Może inaczej, ja nie wiem ile to jest obniżenie 4cm na 18"?
Dlatego załączam obrazek poglądowy. Może ktoś życzliwy zechciałby się ustosunkować, ile mniej więcej jest obniżone auto na załączonym zdjęciu.
Thx.
Dlatego załączam obrazek poglądowy. Może ktoś życzliwy zechciałby się ustosunkować, ile mniej więcej jest obniżone auto na załączonym zdjęciu.
Thx.
Re: MTS technik, warte:)?
A jak zaparkujesz auto na chodniku jak nie będzie normalnego park platzu?Tkaczu pisze:a po co wjezdzac na kraweznik?
Ral1n pisze:A jak zaparkujesz auto na chodniku jak nie będzie normalnego park platzu?Tkaczu pisze:a po co wjezdzac na kraweznik?
na taki do 10 cm sobie poradze sposobem wjechac na inne nie wjezdzam
wiem do czego służy i tyle miał na max podkręceniu do góry, do końca zostało jakieś 0,5 cm gwintu i dalej leżało na ziemi, miedzy miska a ziemia mialem ok 9cm. w zime robilbym za plugdriVWer pisze:a wiesz do czego służy regulacja w gwincie?stillo pisze:auto na starcie zeszlo o -8cm.