[vw]krótsze spręzyny do gwintu-jaki gwint ma najkrótsze
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Śmiało wyciągaj pomocniki, przecież nagle hopa albo dziura na pół metra Ci nie wyrośnie na drodze jak będziesz leciał 100km/h, bo z taką prędkością się jeździ po drodze gładkiej jak stół, która dziur nie ma. Reszta miejskich dróg to 50-60km/h w porywach, więc dziurę ominiesz i w nie pofruniesz, bo za małą siłę ciągu będziesz miał bez skrzydeł
[vw]krótsze spręzyny do gwintu-jaki gwint ma najkrótsze
Witam,
Chciałbym się podpiąć pod temat... nie mogę znaleźć sprężyn do gwintu weiteca o takiej samej długości... czy można założyć sprężynę 3cm krótszą na przód po obu stronach? Mam teraz 29,5cm a znalazłem tylko 26,5cm... Sprężyny różnią się jeszcze grubością (o 3mm)... I jeszcze pytanie czy nie siedzie mi przod jeszcze bardziej? Gwint jest ustawiony na jak najwiekszy przeswit...
Z góry dzięki za odpowiedź.
Chciałbym się podpiąć pod temat... nie mogę znaleźć sprężyn do gwintu weiteca o takiej samej długości... czy można założyć sprężynę 3cm krótszą na przód po obu stronach? Mam teraz 29,5cm a znalazłem tylko 26,5cm... Sprężyny różnią się jeszcze grubością (o 3mm)... I jeszcze pytanie czy nie siedzie mi przod jeszcze bardziej? Gwint jest ustawiony na jak najwiekszy przeswit...
Z góry dzięki za odpowiedź.