wlasnie?Goofi pisze:TasaK: niby dlaczego nikt nie poleca gazowych amorkow
jak mozna mowic o sportowym zawieszeniu na olejówkach....to tak jakbys resory nazwał sportowym rozwiązaniem
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Zajrzyj do podpisu, moze chcesz ode mnie kupic zawieche, wydaje mi sie, ze do MK2 tez podejdzie bo jak zmienialem amory, to na nowych przednich bylo Golf II/III wiec stare pewnie tez takie saŁukasz_Mk2 pisze:wspominalem ze kupuje -40 springi ale mam okazje kupic cala zawieche nie wiem jakiej firmy wiem ze pochodzi z niemiec. Sportowe sprezyny + springi -60 i teraz nie wiem...boje sie tej -60tki bo ja duzo robie po miescie a fakt jest taki ze Łodz nie jest zbyt przyjaznym miastem na takie cos. Ryzykowac czy nie?:/
A czy ja powiedziałem że mam niesamowicie nisko ? Napisałem tylko że z hokejem bede musiał bardziej uważac.Fredi88 pisze:to tylko -40 a mowisz jakbys mu zarzucil 80/80 albo i wiecej Micab ma gwint skrecony tak, ze jest ponad 10 cm nizej niz seriaTasaK pisze:Podejrzewam ze jak załoze hokej to bede musiał bardziej uważac ale jestem gotów zaryzykowac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości