Sprężyny FK 42VA przód FK 42/042HA tył ile obniżają?????????
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Sprężyny FK 42VA przód FK 42/042HA tył ile obniżają?????????
Witam dziś dostałem springi jak w temacie Sprężyny FK 42VA przód FK 42/042HA a chciałby m je jak najszybciej założyć żeby może do soboty na Manie sie wyrobić i za cholerę nie wiem ile obniżają one auto wcześniej były w mk4 TDI teraz maja trafić do New Beetla 1.8T więc powinny paować więc jak by kto wiedział i mógłby podzielnic sie wiedzą na temat tego ile pójdzie auto w dół będę wdzięczny pozdr
witam beetle i to w jedynie slusznym kolorze
probowalem znalezc dla ciebie jakies info o twoich sprezynach ale sa trudnosci
nie znalazlem w fk springow high tec o takim oznaczeniu
sprezyny sa pewnie zdjete z jakiegos kitu.
ale z duzym prawdopodobienstwem nalezy przypuszczac ze obnizenie wynosi 35/40 lub 55/40
nie ma na sprezynach jakichs innych napisow, oznaczen? moze kolorowe kropki?
daj foto
probowalem znalezc dla ciebie jakies info o twoich sprezynach ale sa trudnosci
nie znalazlem w fk springow high tec o takim oznaczeniu
sprezyny sa pewnie zdjete z jakiegos kitu.
ale z duzym prawdopodobienstwem nalezy przypuszczac ze obnizenie wynosi 35/40 lub 55/40
nie ma na sprezynach jakichs innych napisow, oznaczen? moze kolorowe kropki?
daj foto
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
sory ze dopiero odpisuje bo krcze net mi padł ...........ok dzieki za info ja tez szukalem wszedzie ale nic nie znalazłem........pewnie poprostu zaloze i sie wtedy okaze mam nadzieje ze poruty nie bedzie na pierwszy rzut ok widze ze te FK maja z tylu przynajmniej wiecej zwojow niz moje orginalnre........... moje maja 6 ate 6 pluz taka scisnieta spirale u dolu wiec nie wiem czy tak powinno pasowac w sumie w mk4 smigaly ale tam faktycznie chyba kit byl......
[ Dodano: 02 Sie 2008 23:03 ]
dzis szukalem napisów i nic wiecej nie znalazłem
foty wrzuce jakos jutro pozdr
wie kto moze czy jezeli mk4 tdi stal prosto to czy beetle 1.8t tez bedzie poziomo stal bo wiem ze niby tdi jest ciezszy itd itp a no i czy jezeli to sprężyny zdjęte z kitu czy będą na oryginalne amortyzatory pasować??????
[ Dodano: 02 Sie 2008 23:03 ]
dzis szukalem napisów i nic wiecej nie znalazłem
foty wrzuce jakos jutro pozdr
wie kto moze czy jezeli mk4 tdi stal prosto to czy beetle 1.8t tez bedzie poziomo stal bo wiem ze niby tdi jest ciezszy itd itp a no i czy jezeli to sprężyny zdjęte z kitu czy będą na oryginalne amortyzatory pasować??????
Ostatnio zmieniony ndz sie 03, 2008 09:36 przez cezary3, łącznie zmieniany 2 razy.