Czesc
W sobote jestem umowiony na zamiane standardu na czerwnoe sprezyny wraz z Amorkami...
Ale pytanie, czy az tak tragicznie bd sie na tym jezdzilo ?
Bo twarde jest to zawieszenie naprawde...
ech.
Pomozcie xD
[MK 3 zawias czerw. sprężyny]
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
kolor nic nie mowie pytanie dziwne... dopuki nie zalozysz sie nei przekonasz
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
a ja miesiąc temu zmieniłem sportowy zawias ( amorki gwint + czerw. sprężyny; -60/-60 ) na seryjny do mojego GTI.
Kolego widze w podpisie, że jesteś z Wrocławia, Ja zmienilem bo nie mialem wogole komfortu z jazdy, było sztywno, twardo, i rzucało całym samochodem na nierównościach.
Jeśli na wrocław to współczuje
No ale może się przkonasz po jakimś czasie i wrócisz do serii heheh
Co prawda to prawda, ale na zakrętach to 3mał ten niski zawias wyśmienicie ( + fotele kubełki dawały rade)
Kolego widze w podpisie, że jesteś z Wrocławia, Ja zmienilem bo nie mialem wogole komfortu z jazdy, było sztywno, twardo, i rzucało całym samochodem na nierównościach.
Jeśli na wrocław to współczuje
No ale może się przkonasz po jakimś czasie i wrócisz do serii heheh
Co prawda to prawda, ale na zakrętach to 3mał ten niski zawias wyśmienicie ( + fotele kubełki dawały rade)
drugie życie Golfa....
Ja nie dawno w końcu założyłem na moje springi sport amorki gazowe o skróconym skoku i jak je skręciłem to nie mogłem ich ugiąć i myślałem że będzie tragedia ale jest fajnie.Mam springi weiteca czy jak to sie pisze ;P i jakieś tam amorki z allegro wcześniej miałem z przodu normalne amorki dobijało je i w ogóle.