Witam,
wie ktoś gdzie wykonują takie usługi?
pzdr
ściskanie sprężyn na gorąco
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
a po co ci to? jesli mozna
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
zajrzyj do panoramy firm i poszukal w poblizu jakiegos zakladu zajmujacego sie produkcja, regeneracja, obrobka cieplna sprezyn i resorow.
jezeli nie bedzie w poblizu to tez nie problem - mozna wyslac do zrobienia kurierem.
wg mnie daj sobie spokoj - koszty beda porownywalne z zakupem nowych czy uzywek.
fachowcy pewnie zrobia ponowne hartowanie i odpuszczanie dobrze ale nigdy nie masz gwarancji ze taka zmieniona charakterystyka sprezyny sie sprawdzi w czasie uzytkowania.
jezeli nie bedzie w poblizu to tez nie problem - mozna wyslac do zrobienia kurierem.
wg mnie daj sobie spokoj - koszty beda porownywalne z zakupem nowych czy uzywek.
fachowcy pewnie zrobia ponowne hartowanie i odpuszczanie dobrze ale nigdy nie masz gwarancji ze taka zmieniona charakterystyka sprezyny sie sprawdzi w czasie uzytkowania.
Krzycho, black new beetle 2.0i apk>aqy '99
www.newbeetle.pl
www.newbeetle.pl
ok, dzięki za odpowiedzi chciałem się do wiedzieć czy w polsce robi się coś takiego bo kumpel przyprowadził passata z niemiec ze ściśniętymi na gorąco sprężynami i powiem że całkiem ładnie to wygląda bo autko delikatnie opadło a komfort bez zmian
obniża o jakieś 35 mm więc nie aż tak drastycznie i podobno to mocne jest jak od nowości..
obniża o jakieś 35 mm więc nie aż tak drastycznie i podobno to mocne jest jak od nowości..