potrzebne zdjecia tylniej belki ze stabilizatorem
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
witam potrzebuje zdjęcia tylnej belki ze stabilizatorem do mk II III
Ostatnio zmieniony pn paź 26, 2009 19:22 przez Lexyy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli interesuje Cię jak rozpoznać stabilizator w belce to mogę Ci to opisać. Belka ma zasadniczo trzy części. W środku część skrętną i po bokach (tam gdzie koła) wachacze. Stabilizator w belce jest zamontowany w środku części skrętnej i łączy oba wachacze. Jest to pręt grubości około 18mm. Stabilizator jest przyspawany do wachaczy i widać go również z boku. Widać go również gdy zajrzysz do środka belki (tego profilu w kształcie litery V).
Zamieszczam zdjęcia z aukcji allegro (wpisałem 'belka gti golf') na których zaznaczyłem owy stabilizator:
Zamieszczam zdjęcia z aukcji allegro (wpisałem 'belka gti golf') na których zaznaczyłem owy stabilizator:
-
- Nowicjusz
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
odkop
a robił ktoś taki stabilizator u siebie?? tzn wspawał pręt 18mm w belkę? jest to bezpieczne? pomijam tu drutowanie tylko konkretne spawanie tego pręta tak jak jest w ori
a robił ktoś taki stabilizator u siebie?? tzn wspawał pręt 18mm w belkę? jest to bezpieczne? pomijam tu drutowanie tylko konkretne spawanie tego pręta tak jak jest w ori