jakie amortyzatory wybrać
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
jakie amortyzatory wybrać
witam potrzebuje małej pomocy, muszę wymienić zawieszenie w swojej jette II niemam zbyt dużego budżetu i nie chcę zawieszenia gwintowanego. potrzebuje jakieś amory do 150 zl za sztukę, jakie będą dobre? bo nie chcę kupić tandety tylko coś co mi posłuży.Ogólnie chodzi mi o amory przednie bo ich już niemam,są zupełnie rozwalone. Proszę o jakieś podpowiedzi
Billstein, Sachs, Koni w tej cenie to raczej tylko olejowe wchodzą w grę. Jak dla mnie tylko te trzy firmy istnieją =]
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
Golf 3 Red Devil By Me ;D
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
PROXII, hehehe kolego napisał tylko że nie chce gwinta ;P a jakieś olejowe sachsy są osiągalne w tej cenie, sprężyny - 40 i ma niżej =]
3 Victorie, lewa, prawa jedna na górze, jeżdżę Volkswagen-em, to leży w mojej naturze =)
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
pytanie 1 kolega pyta o sportowe czy zwykle?
jesli o zwykle to nie ten dzial!!!
jesli o zwykle to nie ten dzial!!!
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
PROXII, zgadzam sie w 100% procentach =]
-
- Mały gagatek
Re: jakie amortyzatory wybrać
Witam. Na wiosnę chcę usprawnić swojego Goferka drugiej generacji. Poza standardowymi zabiegami takimi, jak wymiana oleju itp, chcę też pokusić się o wymianę amortyzatorów, bo autko jest strasznie twarde. Na razie chciałbym wymienić przynajmniej te przednie, liczę na to, że zawieszenie będzie zestrojone nieci bardziej komfortowo, bo teraz przypomina to mniej więcej jazdę na taczce. Będą to więc raczej amortyzatory olejowe, ale nie wiem na co konkretnie się zdecydować. Polecicie coś w miarę solidnego? Pozdrawiam.