Witam serdecznie,po ostatnim transporcie( golfina jezdzi jako ciezarowka z kratka) popekały sprezyny na tyle.
Zastanawiam się nad wymiana na mocniejsze.Jakie sprezyny polecacie?
[MK3]Wymiana tylnych spręzyn na mocniejsze
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Ostatnio zmieniony pn wrz 06, 2010 18:24 przez rafałk, łącznie zmieniany 1 raz.
[MK3]WYMIANA TYLNEGO ZAWIESZENIA
sprecyzuj tytul!
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Widocznie obciążenie jest za duże jak na auto, to nie jest dostawczak. W sumie nigdy nie widziałem kategoryzacji po wytrzymałości na obciążenie a w tym przypadku nie tylko sprężyny dostaja po dupie.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
jak golf robi za ciężarówkę to proponuje założyć resory od stara
tak na poważnie jak włożysz nie wiadomo ile to każda sprężyna może pęknąć przy dobiciu.
proponuje zastosować dobre odboje żeby pupa nie siadała, nie wiem czy dało by sie dopasować takie od ciężarówek co podjeżdżają pod rampę, mam nadzieje że wiesz o co biega
tak na poważnie jak włożysz nie wiadomo ile to każda sprężyna może pęknąć przy dobiciu.
proponuje zastosować dobre odboje żeby pupa nie siadała, nie wiem czy dało by sie dopasować takie od ciężarówek co podjeżdżają pod rampę, mam nadzieje że wiesz o co biega
Re: [MK3]Wymiana tylnych spręzyn na mocniejsze
Wiadomo, tony nie załaduje do golfa , ale...pół?
Planowałem kupić spręzynki od warianta plus dodatkowe odboje na amortyzatorze , moze ktorys z kolegow miał doczynienia z takimi przerobkami??
Pozdrawiam
Planowałem kupić spręzynki od warianta plus dodatkowe odboje na amortyzatorze , moze ktorys z kolegow miał doczynienia z takimi przerobkami??
Pozdrawiam
-
- Użytkownik
- Kontakt:
http://allegro.pl/odboje-klipsy-10szt-v ... 39574.html" onclick="window.open(this.href);return false;
koszt nie duży możesz spróbować
koszt nie duży możesz spróbować
Sprawdź sobie maks. nacisk tylnej osi i dopuszczalną masę całkowita [plus kierowca] i odpowiedz.rafałk pisze:Wiadomo, tony nie załaduje do golfa , ale...pół?