Obniżające talerzyki
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Obniżające talerzyki
Witam widziałem kiedyś obniżające talerzyki o jakieś 1,5 cm do mk3, widział ktoś może coś takiego do mk4 ? mam seryjne zawieszenie gti i chciałem go troszeczkę posadzić bez większej ingerencji, żeby na 17" nie stał jak koza
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Obniżające talerzyki
ja mam zdaje egzamin , ja wymienialem wszystko , lozyska , gumy , i talerzyki , wszystko od polo
Obniżające talerzyki
stop stop bo mnie od pewnego czasu też to interesuje...
Ale do mk4 ciężko trafić...
halabala masz na myśli zestaw typowych seryjnych od polo czy konkretnie tych obniżających z tym, że po prostu od polo...
I od jakiego polo? Pewni nie tylko moją ciekawość zaspokoisz więc podziel się jak możesz
Ale do mk4 ciężko trafić...
halabala masz na myśli zestaw typowych seryjnych od polo czy konkretnie tych obniżających z tym, że po prostu od polo...
I od jakiego polo? Pewni nie tylko moją ciekawość zaspokoisz więc podziel się jak możesz
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Obniżające talerzyki
chodzi o zmiane gornego mocowania amortyzatora , guma + łozyska + ten talerzyk ktory wkrecasz pod maska - masz 1,5 cm wszystko od polo 6n1 seryjne tylko lemfordera brac
Re: Obniżające talerzyki
Wiem wiem, tylko chodziło mi właśnie czy typowe od polo są niższe niż w mk4 i podejdą P&P a wychodzi na to, że dokładnie takhalabala pisze:chodzi o zmiane gornego mocowania amortyzatora , guma + łozyska + ten talerzyk ktory wkrecasz pod maska - masz 1,5 cm wszystko od polo 6n1 seryjne tylko lemfordera brac
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)