Instalacja VAG-COM na WIN 7 64 bit Vista- Wirtualna Maszyna
Moderatorzy: italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Instalacja VAG-COM na WIN 7 64 bit Vista- Wirtualna Masz
a kabel vag+can i commander 1.4 pojdzie na windows 7 64 bit? potrzebny pin i sprawdzenie przebiegu w sterowniku edc.
Jeżdżę też VW Sharan 1.9TDI PD 130KM ASZ rocznik 2005
Instalacja VAG-COM na WIN 7 64 bit Vista- Wirtualna Maszyna
mi sam program chodzi na win 7 x32 ale nie łączy z żadnym sterownikiem
Re: Instalacja VAG-COM na WIN 7 64 bit Vista- Wirtualna Maszyna
a może ktoś dać program vag com 311.2 do kabelka KKL musze sprawdzić jedną rzecz kupiłem kabel na usb,
używałem zawsze programu na rs232 i mi sie zepsół laptop a tam miałem właśnie pełną wersję 311.2 angielską która bardzo dobrze działała.
nigdzie nie moge ściągnąć programu vag 311.2 na usb windows 7 64 bit.
Kraków, dzięki
używałem zawsze programu na rs232 i mi sie zepsół laptop a tam miałem właśnie pełną wersję 311.2 angielską która bardzo dobrze działała.
nigdzie nie moge ściągnąć programu vag 311.2 na usb windows 7 64 bit.
Kraków, dzięki
Jeżdżę też VW Sharan 1.9TDI PD 130KM ASZ rocznik 2005
Czy ktoś miał kiedyś awarię aktywacji systemu Windows? Mój komputer działał dobrze, a potem pojawił się jakiś błąd. Uruchomiłem ponownie komputer i wyskoczył komunikat, że system Windows musi zostać aktywowany. Wpisuję klucz, który był ustawiony wcześniej, ale to nie działa. Może ktoś zna jakiś dobry aktywator lub sposób na ponowne uruchomienie klucza.
Rozumiem, jak frustrujące mogą być problemy z aktywacją systemu Windows, zwłaszcza po tym, jak wszystko działało dobrze. Jeśli twój klucz już nie działa, możesz rozważyć użycie kmspico windows 10. Jest to szeroko stosowany automatyczny aktywator, który może pomóc ominąć problemy z aktywacją bez konieczności posiadania nowego klucza. Upewnij się tylko, że pobierasz go z wiarygodnego źródła, aby uniknąć ryzyka związanego ze złośliwym oprogramowaniem. Przed użyciem KMSpico należy upewnić się, że program antywirusowy jest aktywny, a kopia zapasowa systemu została utworzona. Chociaż zapewnia to szybkie rozwiązanie, należy pamiętać, że korzystanie z takich aktywatorów może mieć konsekwencje prawne, więc należy dokładnie rozważyć dostępne opcje. Jeśli często napotykasz problemy z aktywacją, zainwestowanie w legalną licencję może uchronić cię przed tymi bólami głowy w przyszłości.Gavinn011 pisze: ↑sob lis 02, 2024 00:07Czy ktoś miał kiedyś awarię aktywacji systemu Windows? Mój komputer działał dobrze, a potem pojawił się jakiś błąd. Uruchomiłem ponownie komputer i wyskoczył komunikat, że system Windows musi zostać aktywowany. Wpisuję klucz, który był ustawiony wcześniej, ale to nie działa. Może ktoś zna jakiś dobry aktywator lub sposób na ponowne uruchomienie klucza.