Pompki z Taurega 5,0 V10 TDI do ASZ? - Daron7 ogarnął.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Pompki z Taurega 5,0 V10 TDI do ASZ?
ale 2.5r5 tdi to dalej edc16 jeżeli te pompki nie występowały w edc15 to byle kto tego nie zrobi, będzie potrzebna naprawdę mądra głowa bo do napisania od podstaw ok 8 map+
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Pompki z Taurega 5,0 V10 TDI do ASZ?
jaro789, ja tam nie bardzo chwytam to co piszesz o tymedc15,czy edc16,ale czy gdybym faktycznie założył edc16,a wcześniejsze AL-ki były edc15,to auto by jeździło?jaro789 pisze:le 2.5r5 tdi to dalej edc16 jeżeli te pompki nie występowały w edc15 to byle kto tego nie zrobi, będzie potrzebna naprawdę mądra głowa bo do napisania od podstaw ok 8 map+
Po założeniu,owszem,podkapcał na siwo,ale teraz już nie. Pracuje idealnie,nabiera mocy,czyli pompki troszkę się rozruszały
Kwestia jakiejś korekty,bo słyszałem i czytałem o tym.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Pompki z Taurega 5,0 V10 TDI do ASZ?
Tak te pompki to tylko i wylacznie EDC16 , ale w 15 beda dzialac nawet bez kalibracji , coprawda nie tak nie tak jak powinny , ale beda. Dlatego pisze ze trzeba kalibrowac , ale nie na zasadzie tylko dawki , a takze bip. Daron ci to bez problemu zrobi.
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
Re: Pompki z Taurega 5,0 V10 TDI do ASZ?
Pompki 073H z 5,0TDi bez problemu pracują pod EDC15, jak ktoś ma problem z kalibracją pod EDC15 to zapraszam do m mnie.
Wydajność tych pompek to oklice 200-210km.
Wydajność tych pompek to oklice 200-210km.
https://www.facebook.com/jarolchiptuning
Chiptuning / Diagnostyka / Hamownia DYNOMET
tel. 505-123-250
Chiptuning / Diagnostyka / Hamownia DYNOMET
tel. 505-123-250
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Pompki z Taurega 5,0 V10 TDI do ASZ? - Daron7 ogarnął.
Kolega Daron7,stanął na wysokości zadania
Kalibracja pompek przeprowadzona bez problemów,z BIPem Darek zjechał do zera.
Następnie Dynomet na koło i heja na drogę. Po ruszeniu mapy i shamowaniu na trzecim biegu,wyszło takie coś:
Teraz na stacjonarną hamownię jeszcze bryknę,bo na czwartym biegu ponoć mają być wyższe liczby na wykresie.
Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić Daron7
Zamykam
Kalibracja pompek przeprowadzona bez problemów,z BIPem Darek zjechał do zera.
Następnie Dynomet na koło i heja na drogę. Po ruszeniu mapy i shamowaniu na trzecim biegu,wyszło takie coś:
Teraz na stacjonarną hamownię jeszcze bryknę,bo na czwartym biegu ponoć mają być wyższe liczby na wykresie.
Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić Daron7
Zamykam