Bo to jest zdjęcie tego samego felernego koła tylko z dwóch stronjak dla mnie to na pierwszym i drugim zdjęciu rozstaw jest taki sam i tak samo dwa otowry są bliżej siebie w porównaniu do reszty, ciekawy przypadek
Było przymierzane i do zdjętego dwumasu i do wału - efekt ten sam, niewielki rozjazd jednego otworu (szkoda, że nie pamiętam którego, zaznaczyłbym na zdjęciu). Ponieważ zgłupieliśmy, nowe koło mechanik pojechał przymierzać z moim dwumasem i koło zdjęte z MK3 pasowało bez problemu. Ani ja, ani mechanik nie jesteśmy raczej debilami Zresztą nie wrzuciłbym czegoś takiego na forum nie upewniając się wcześniej. Ot, przedstawiłem to jako ciekawostkę i ostrzeżenie, żeby uważać na to koło, jeżeli pochodzi z późniejszego rocznika.Z fotki tez wyglada ze jeden otwor jest przesuniety w prawo- tak jak w prawidlowym tym kole na jednomas czy nawet w tych dwumasach co sa w ori w aHF, ASV i ALH. Coś musiało byc zle przymierzane do wału i tyle.
Tak, na pasującym kole otwory też są niesymetrycznie.Tu na zdjeciu widać ze otwory nie są symetrycznie czyli tak ma być?